Online users

Follower

Tuesday, May 19, 2009

Ada orang nak masuk line

Sikit lagi sayang..Sabar ye..

Buka blog orang, tengok semua pakat buat majlis tunang, kenduri kahwin.

Hoih.Jeles gila.Semua pakat bahagia la ni.Aku pun tumpang gembira. =)

Pernah aku cakap kat adik angkat aku minta dia tolong carikan calon untuk aku.Dia cakap aku desperate.Huwa.Kijam gila.Desperate kah aku.Tobat lepas ni tak nak suruh dia carikan dah.Tak support akak angkat langsung.Tsk.

Ada orang nak masuk line...Tapi aku tak mahu.Baru kenal je terus nak masuk line.Tak mahu la.Ceh.Bajet hot la kan suka hati je nak tolak-tolak orang.Peduli apa aku.Dah aku tak berkenan.Kang kalau couple tapi aku layan suku-suku je buat apa kan.Baik tak payah.Ouh.Ye.Cik Zack memang memilih sikit.Kalau laki tak tinggi dari aku, jangan harap aku nak.Hahaha.Sudah berbunyi takbur entry aku kali ini.Ye lah.Kalau cari yang tinggi, bolehlah feeling-feeling manja kat bahu dia.Lentok-lentok bagai.Hahahaha!! Kalau yang pendek sangat kang ibarat KLCC condong sebelah.Hihihi.

Huduh benor perangai.

Ada lagi satu paper esok.Yeay! Lepas ni, banyak agenda nak buat.Cari rumah sewa,survey broadband,appointment Res'Skin dan cari boyfriend!!! Hiyaaa..Suka!!

Ok.Sekian saja luahan hati Insan Tinggi. Daa..Esok aku update lagi ok.

p/s :Aku tak menolak jodoh.Kalau aku ditakdirkan bersama dengan si pendek, aku terima.

21 comments:

adawiah.zaini said...

hhahahahahahahahaahahaha!!!!!!

rama-rama (terbang) tinggi.
kawan rama-rama (terbang) rendah.

silly milly said...

hehehe...
sama2 la mencari umah sewa nohh...
tp plg best part nk cari bf tue...
nak cari sama2 buleh????

mamma mia! said...

rama2.. kami ada bwk makanan utk kamooooooooooooooooooo

~miena^^ said...

hahaha
gud lux noh

cr bf tol2 taw..
yg pntg jgn gs dh!!
kakakaka

vInA said...

fuh!fuh!
lme x nyebuk2 kt page dia..ehe..

[z@ck] said...

adawiah : hahaha.no! no!

silly : eyh..jgn curang pd popo!

mammamia : ni pesal cite pasal rama-rama lak ni.xde kaitan pn.hahaha

[z@ck] said...

miena : eee..x lalu GS

vina : meh la nyibuk lagi..hehehe

DeVoTeD LiLy said...

hahah.. btol2..juai mahai weyh..
cr y hot2 gitu..
hahaha..
biar lame menjande..
tp boypren howTTT!!!

Pamee CliQue said...

wah3..
zack yg demand~ ehee..
tp btl la, pasal idop nih bkn leh maen2..
hehehhe

-itu gadis- said...

zack ade boypren baru???
sape zack???hahahaha
(sibuk nk tau) ehehehe

Mr Daha said...

Ha3.. memilih sungguh ko ni.. tp btul gak.. xnk la cinta suku2 je. knela bg 100% kan3.. :)

Gila ganaz gambo ko.. sejibik ngn hulk tu.. he3.

p/s: best plak lagu kat blog ko ni.. nnti send kat skype aku eh.. thanks! :)

princess hearty said...

chantek sgguh plan kamooo...
tmbh part cr boipren tu...
cr leklok nohh..
ssh2 msuk je website mencr jodoh...
hehe..
all the best utk paper ye...

azuan said...

lelaki pendek pon ade istimewanya...hak3

joegrimjow said...

ku ingat line tepon tadi
hurmm

nas said...

haha!!
crikn utk ak gak.
gud luck noo(part bf)
umh sewa,cari yg dkt ngn kdai mkn

[z@ck] said...

devoted lily : cr bdan macam hulk 2 pn ok gak kn..hahaha

pamee clique: hidup msti demand.br ad class.hahaha

itugadis: mana ad lagi.br nak cr.huu

[z@ck] said...

Mr daha :Ok bebeh. =)

princess hearty : tak main la website cr jodoh.x feel.hikhik

azuan : sbb ang pn pndek kan.hehehe

Att said...

sy pun memilih gak..hehe

AkuAyie said...

lawak ar gambar kaw..
kah3...!!
tolak menolak itu amalan mulia..
haha =))
xpe.. kite ada hak untuk memilih =P

[z@ck] said...

Att : marilah kita memilih..

AkuAyie : btol ckap ko.=)

ber_uwang said...

pinjam bantak busuk ....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger