Online users

Follower

Saturday, May 23, 2009

Aiyooh..

Aiyooh..Dua hari tak buka blog rasa macam setahun.Gila la.

Bila tenet tak ada, mula la godek-godek gambar.Sekali terjumpa gambar time aku gila main google earth.Huihh.Gila jakun ok main benda tu.Ok..Adik-adik, benda tu bukan untuk main-main, tapi untuk search location.Aku saja je try benda alah ni.Roomate aku cakap silap haribulan kau boleh nampak tok kau buat apa kat rumah.Wah.Seronok bukan main lagi.Boleh usha tok duk buat pe kan.

Zoom punya zoom, aku kuciwa.Enggak jumpa rumah aku pun woii..Duk nampak landmark kedai makan U-Turn Cafe je..Rumah Hajjah Saudah Wahab tak do pun..google earth tipu i..huhu.

Maka, ku search Victoria University Of Wellington.Bakal universiti ku tahun depan, insya-Allah..Yeah! Berjaya.Image pun clear berbanding image Alor Setar tadi. Meh tengok gambar meh.Khas untuk coursemate ku semua, i present you............................. (drum roll)

VICTORIA UNIVERSITY OF WELLINGTON (VUW) !!

Kau kena daki bukit naik kolej sebab jalan naik curam.Maka, aku rekemen kasut sekolah BATA..Konfirm tak rosak i tell u. =)

Ha..ni dah sampai kat atas.Tak de dah curam-curam.Landai je.

Weir House.Aku tak sure fungsi house ni untuk pe.


Pandangan hadapan Victoria University.Feeling sembang-sembang dengan bakal pakwe kat tangga tu.Hahaha.

Pandangan atas VUW.Sangatlah awesome!

Pandangan atas kawasan sekitar VUW.
Kau tengok jarak Student Association dengan main campus..Jauh kan?

p/s : Rasa excited and cuak nak fly.Tak berani nak expect pape pun dowh.....

p/s/s :Mungkinkah aku akan dipanggil Miss Mahdzir? Tak glamer la macam tu.Hahaha

16 comments:

Att said...

zack...mmg lawa..
att pun dh google VUW tu..
tp cm bosan..
gi google europe lak..hehe..

farah haris said...

hehe miss mahadzir

i'm miss haris..

ceh..berangan...

padahal exam pon mcm hampeh..
pegi ke x pun xconfirm lagi..uhuhu
*sigh*

milimilo said...

haha..pnah gak main google earth tu..rase teruja bila nmpak location kita.. ;)

princess hearty said...

waahhh..
kamoo mau fly ke??
jeles nya....

kema hafilah said...

waaaaa....best nya...

Fatul Akrul Ramli said...

kau fly under apa??
ada sponsor ke??

[z@ck] said...

Att : napa x google umah joe jonas? hikhikhik.ley stalk dia bt pe..

farah haris : xpe.we've done our best.lulus ke fail, blakang kira ok.yg penting skang ni, kita ENJOY!

[z@ck] said...

milimilo : ha.tau x pe.Tapi skang macam dah bosan lak.Sesuai untuk kerja menyiasat je bnda alah ni

princess hearty : yup.jgn jeles.kamu pn da fly merata kan.hehehe.g sarawak kan ri2..fly gak tu..

[z@ck] said...

kema hafilah : best tapi cuak jugak!!

fatul akrul ramli: bwh KPM..if xda sponsor, tak de nya aku fly.Telan asap kapal terbang je.hihihi.

Cx Bob said...

sabaq2...
hahah

The Exquisite Instigator said...

huhu. mesti look forward gle nk g sne kn.... :)

[z@ck] said...

cx bob : sabar separuh drpd iman.. =)

the Exquisite Instigator : yup..hihihi

princess hearty said...

fly for holiday mmg dh merata..
fly futher study blom..
huhu..
takde rezeki lg..
looking foward for my master la...
waaa!!!
kamu bt apakah di VUW??

[z@ck] said...

bt TESOL..
=)

AkuAyie said...

weit...biar betui..
hoho ko dpt sana ek?
tahniah ler.. =D

[z@ck] said...

AkuAyie : God willing aku jejak la kaki kt bumi NZ tuh..doakan aku ok.
=)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger