Online users

Follower

Thursday, May 21, 2009

Aku akan tunggu time tu.

Setelah ditimbang tara pendapat orang ramai, aku tak jadi contact that specific someone..Damn.Rasa macam gedik pula tiba-tiba nak contact dia kan.Betul cakap kak Nani, salah satu tips untuk kekal hot is to stay single.Yah! Mari sama-sama single kawan-kawan!

Dan, memetik komen fatul, "lain kali jgn tinggalkan orang yang kita sayang untuk orang yg kita suka,sbb orang yang kita suka itu akan tinggalkan kita untuk orang yang dia sayang..belajarlah untuk menyayangi sesuatu dan bukan untuk memiliki sesuatu.."

Juga, komen Good Boy in charge yang kali ini masuk akal sikit, "kadang benda yg kita cari akan datang sendiri bila kita berhenti mencari."

Aku akan tunggu time tu.

p/s : Napa aku rasa down sangat ek.WTH.Doakan aku dapat cari kebahagiaan aku sendiri.

20 comments:

yon said...

haha..
pirah..
kak yon nk dedicate lagu nih kt pirah..
dload la ye..
xpon rajenkan bontot mei blik kak yon..
(hallamak sebelah bilik je pon..)
lagu hayden panettiere..
wake up call..
huhu..
semoga cpt dpt bf baru..
(tue la kak yon nk kasik pirah xmo..ngade..memilih)

Hannanika Chan said...

ahahahaha :P
life kan brief macam lilin.
uncle shakespeare cakap.
jadi no time to worry :P
sudah-sudah. jgn susah hati.
*Senyum*

kojah said...

kebahagian??cm sesuatu jer...nak cr bf kah??huhu

iZzy aNne said...

shaye stuju ngn kata2 kak nani. stay single bebeh! bole flirt ngn sume org~huhuhuhu

[z@ck] said...

yon : Alaa..bukan tak nak kawan2 kak yon..malu..x kenal..hahaha

Hannanika Chan : Yup.Senyum. =) ngee

[z@ck] said...

kojah :nak cari soulmate.heheh

izzy anne : ha'ah..btol..boleh gediks santai kn.. =)

DeVoTeD LiLy said...

zack..
btol kak nani ko tu ckp..
mase aku single berebot2 org nak..
bile da kapel senyap2..
tros saham aku merudum..
kah3.. sape kapel mang terpncar sinar kt muke..
smpai sume pon lari..
bek singlela..
br howttt

Mr Daha said...

Nak kekal hot is to stay single? ha3.. menarik tu.. tp kalo laki single ke x, dia sentiasa hot kot.. tul x? :P

Softtouch [Hanim] said...

akak akan doakan kebahagiaan adik..Nak komen sket he he he..org married pun still hot lago ok...bkn single je...boleh?
jgn mare

angahpikah said...

ya kau harus tunggu saat tu. memang btol. kadang-kadang benda yang kita cari akan datang sendiri bila kita berhenti mencari.. orang kata juga "sayangi orang yang menyayangi kita".. smoga apa yg kau impikan tercapai..

LaLa said...

yea true,
single is better kut
i wish i could be single.lol

...aRa... said...

alaa pirah...jangan isaw...saat tu akan tiba juga nanti..cuma pirah perlu bsabar n bdoa je...jgn isaw k??Dia dah reservekan satu untuk pirah...:)

[z@ck] said...

devoted lily : ang tampal sign 'i'm taken' kot.2 yg suma pakat lari.xpun taik idung ang terkuar.hahaha

mr daha: ko jgn takbur.kang hangus terus kang..hahaha

softtouch : hot dimata suami kan.auww..bes2

[z@ck] said...

angahpikah : seksa kan nak menunggu.haish.

lala : kenapa nak single pulak.dila da ad boyfren, jg dia leklok k.

ara : terima kasih yaang.. =)

mamma mia! said...

lek r zack.. kumbang bkn sejenis.. ada mcm2 jenis.. ada harimau kumbang n mcm2 lg.. crik la abg atma yg kacak ke,, prebet ke.. kakaka.. xdela wa gurau je. hoho

princess hearty said...

sye pun prnh single.. awl2 mmg down la.. study pun ke mana.
tp lama2 kta akn sedar... it's ok to be single. bkn nk kwin skg pun.
so ada peluang single tanpa sebarang komitmen, enjoy it. nnt bla dh cple, tergedik2 nk single plak. huuu.. idop.... idop....

acapabdulrahim said...

single2 ade best dia gak.
:)

tak payah nak pikir bnyk bende.
pikir diri sendiri sudah.

Mr Daha said...

AKu rasa Joe Jonas tu lagi hensem la dari mamat botak tu.. ko terpesona dgn body dia kot.. hehee.. noty sungguh.. :D

[z@ck] said...

princess hearty : hidup tak pernah puas ngn ap yg kita ada.bila kapel, sibuk nak single.bila single, sibuk nak cr boipren..huhu

acapabdulrahim: betol..tak terkongkong..bley bt apa yg ko suka kan..hehehehe

[z@ck] said...

Mr Daha : ko silap komen entry la weyh..hahaha..aku mmg suka body Jason.Sexy u....auww

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger