Online users

Follower

Wednesday, May 13, 2009

Aku tak sedar diri weyh.

Aku tak sedar diri weyh.Tak mampu menahan hawa nafsu berblogging.Sekarang tengah mencari member-member lama di facebook.Kepada kawan-kawanku yang disayangi, if u happen to read this, add aku ye. Aku tak main la letak nama samaran.Just type:

Zafirah Binti Mahdzir

Tak ada orang lain melainkan aku la tu.Siap binti-binti segala.Jangan lupa add aku ye.Tak mahu lost contact dengan kamu dan kamu.

Ouh ye.Kepada semua pembaca blogku, anda dialu-alukan untuk add aku di facebook juga ya.

Tak lupa juga kepada silent readerku yang rata-rata budak maktab.Rasa terkejut bila ditanya bila nak update blog lagi.Wah! Terima kasih ya. Dapat support dari kamu semua.Aku tak tahu kau silent reader aku sebab kau tak leave comment kat sini or kat shoutbox.Jadi, aku tak dapat nak acknowledge kau kat blog aku ni.

-Gambar sekadar hiasan-

Tinggal komen weyh wahai silent readerku!

13 comments:

Att said...

zack..
huhu..
bila zack update,sy pon xle resist dr buke blog..
haha..study jomm

LaLa♥ said...

dah add sudaa! :)

[z@ck] said...

Att:Huu..tahu x mngapa..jom study.

Lala: bgus2..syg dilla!

mamma mia! said...

hoi2 ape ltak gmbr porno aku kat cni ni?? see u in court!!

anah said...

~suke bace blog zack..
~unik..lain dr yg lain(*_*)

Mr Daha said...

Wah3.. feymesnyer zack... siap ada silent reader.. kira cam secret admire la tu.. he3. :P

T.O.P.E.X said...

aku dikira silent reader ?
ahha kenal tak aku ?
=P

joegrimjow said...

hee
kali petama

tgok gambo ngan layan lagu
waaa

masuk2

-itu gadis- said...

zack! rumate ak pembace setia blog kau!! huhu

[z@ck] said...

mamma mia : belum buka baju lagi tu..hahaha

anah : ouh..trima kasih ye anah..awek daha kan..hehehe

[z@ck] said...

Mr Daha : xde crush,tp ad secret admirer..ok la 2..hahaha..

chop2..sama ke dua bnda tuh..hurm..??

T.O.P.E.X : weyh...ko bukan silent reader..ko ad tinggal komen kt blog aku kan..so..aku kira kenal ko la..even x penah jmpa.

[z@ck] said...

joegrimjow : hehehe..belum bubuh gmbr aku yg sweet lg..lg masyuk nnt..
hahaha

itugadis : yeah..aku tahu..hehehe..thanks ya!

Mimie said...

hehehe.. gmbr tu comel.. klaka :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger