Online users

Follower

Friday, May 8, 2009

Do you shave?

huntin4beaver: Hello Zack
--ZaCk--: hello
huntin4beaver: How are you?
--ZaCk--: i'm fine ..
--ZaCk--: thanks
huntin4beaver: What do you do?
--ZaCk--: juz have a talk with my friends
huntin4beaver: Are you a student?
--ZaCk--: yes i am
huntin4beaver: Are you sexually active?
--ZaCk--: nop
huntin4beaver: You are a virgin?
--ZaCk--: yes i am
huntin4beaver: Ok huntin4beaver: I am sexually astive. huntin4beaver: active.
--ZaCk--: i'm a muslim
huntin4beaver: Ok. huntin4beaver: I understand.
--ZaCk--: thanks
huntin4beaver: Do you know what my skype name means.
--ZaCk--: guess so
huntin4beaver: Only guess?
--ZaCk--: yup
huntin4beaver: What do you think it is?
--ZaCk--: you're hunting 4 woman?
huntin4beaver: Yes, but a particular type of woman
--ZaCk--: wut do u mean?
huntin4beaver: Do you shave?

I'm done.Aku terus block 'huntin4beaver' ni.Totally freak out dengan this mat salleh yang pantang perempuan layan sikit, dah mula tanya yang bukan-bukan.Aku jenis yang main approve je siapa-siapa yang add aku.Bahaya juga skype ni.Kita tak tahu siapa orang tu.

But now, i learn a lesson. After this, aku kena lebih aware dengan orang-orang dalam Skype ni.Especially geng-geng belah-belah sana tu.Malas nak mention.Kau faham-faham sendiri la. Ini bukan 1st time aku kena.Sebelum ni dah pernah kena juga.Cuma tak adalah teruk sampai cam ni sekali.Haish.Kau sangap sangat ke jantan? Geli.


Aku dah dapat tangkap maksud skype name dia.Kau dapat?Kalau betul, aku belanja kau.Cepat sebelum terlambat.

17 comments:

kema hafilah said...

btol2!!

aku p0n tkna gk ri2...
dia ckp dia nazim..mati2 ingt laki aku...rupa2 nya mamat negara mn tah..haha

adawiah.zaini said...

beaver refers to the area around our (woman) sex organ. just for our information. huuhuhuhu.

acapabdulrahim said...

haha. huh.
seb baik tak kene ngorat ngn laki dari lombok.
klu x mesti kamu dah cair, dah pergi menetap di lombok dah. ;)

acapabdulrahim said...

la tu ke beaver! selekeh.

aku ingt memerang...

KyRon said...

ahaks..beaver bukan binatang y ada ekor comel tu ke(wat2 innocent..ala y berenang-renang tu..

QisTina said...
This comment has been removed by the author.
QisTina said...

hahaha..
aku kene lagi teruk woo..
ade ker mat salleh tue request,
*Show me your pussy*
aku plak blur mase tue,
dier ckp pasal pussy cat ker?
pastu aku baru teringat pussy tue American nyer word for alat sulit pompuan..huhu..
aku terus block siot mat salleh tue..
wakakak

azuan said...

kesimpulan...
jangan layan skype..hahahaa

[z@ck] said...

Kema :ang soh nazim tukaq skypename jd kunduq k..konfirm xda sapa ambil nama tu..hehehe

adawiah zaini: laa..ye ke..aku pikir bnd 2 gak..cuma x konfirm..skang ang da mengkonfirmkan aku..thanks ya!

acapabdulrahim: kita serupa..huu..

[z@ck] said...

kyron: ha..duk bt muka x bersalah plak..pang kang..hehehe

qistina: kptusan yg bijak skali..hehehe..lpas nih jgn lyn sgt mat salleh skype..kuat nafsu!

azuan : x boleh..jgn layan mat salleh..br btol..

mamma mia! said...

hoi jwbla soklan die.. du yu shev?? hahaha!!

[z@ck] said...

mamma mia : yes! vangga gila..hahaha

Anonymous said...

Eechi post siooot..beaver..lalala

ZaSaFRi a.k.a aRe-LonG said...

isk..mcm2 hal r..siyes x tau pun beaver tu ape..hahaha

[z@ck] said...

along : sila refer pd komen adawiah zaini..maka kamu akan tahu mksud beaver 2 ap..

Luth Textile said...

do you shave? wakakaa..
sekarang ni bukannya mamat oram putih je dok tanya mcmtu, tp mamat malaysia pon sama ja..

[z@ck] said...

Luth Textile : ha..tahu x mengapa..kenapa perlu tanya soklan cm 2..huuuuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger