Online users

Follower

Friday, May 22, 2009

Hug you ketat-ketat ok syg

Ni semua gara-gara semalam movie marathon dengan Wan.Mula-mula tengok Camp Rock, jatuh cinta dengan Joe Jonas.Cute la, jambu segala.Sweet sangat time dia dedicate song to Demi Lovato.Bila dah feeling masyuk dengan Joe Jonas, mulalah aku buat perangai gila aku.Guling-guling atas katil tengah-tengah malam.Duk terbayang kalau la dia jadi boyfriend aku.Duk geram sorang-sorang apasal mamat nih bukan melayu dan tinggal kat Malaysia.If tak, lama dah aku cekau.Hahahaha.

Lepas tu, still tak mengantuk lagi.Apa nak buat ni? Decide nak tengok Transporter 3.Maka, lepas tengok scene Jason Statham tukar baju dimana menampakkan susuk tubuh dia yang menggiurkan, cintaku beralih arah pada Jason.Bye-bye Joe Jonas.Ku tak cintamu lagi.

Ishik3.Ok.Mengada.

Eyh.Abg Jason, pandu cermat jiwa selamat.Had laju kat jalan kampung tidak melebihi 60km/j.

Kalau lah aku dapat Jason ni, aku peluk tak lepas dah.Hug you ketat-ketat ok syg.*gatai* Time tengok dia beraksi, aku pun beraksi juga beb.Guling-guling laju-laju atas katil sambil peluk bear.Bear tu simbol Jason.Wah.I sayang you! Feeling dia peluk aku.Ok.Jangan lebih-lebih Zack.Kenapa badan dia ketul-ketul extreme sangat ye? Sebab dia ni bekas Olympic Diver.Haruslah build up muscle kan.Tak kan badan macam Osman Kering pulak.Tak lalu noks.

Kenapa aku tergila-gilakan Jason? Sebab dia cool sajork.Langsung tak nampak dia takut ke pe. Watak dia dalam Transporter memang rilek.Banyak kerut-kerut dahi saja.Pastu, tekan minyak.Kerja racing je kau Jason. Tapi, i like.*gatai lagi*

p/s : Jason, bila nak bawa i dating..? =)

p/s/s : Dia lahir tahun 1972. Maknanya sekarang umur dia 37!

20 comments:

...aRa... said...

huhuhuh...yang jason statham tu hero ara gak...smart gila diakan???gila ar pirah....siap guling2 n byangkan dia jadi pakwe..ara xde la sampai camtu...

shedah and fakhri said...

haha,kasanova ni.hihikk
-shedah-

[ LADYKiKi] said...

hug kuat² euyyy!! bestnyee

kojah said...

tajuk menakutkan...huhu

Ped said...

tak pa lah Zack, I nak hug ketat-ketat Chad Michael Murray I jee.

hahaha

*a m a l i s m a i l* said...

jom peluk jason sama2...
hahaha..

::gatai::

hehehe..
opss,chad micheal murray is mine!!!

acapabdulrahim said...

sokong jason dari joe. haha. :D

dahlah berotot. ade kereta power.
pandai berlawan lak tu. plus botak2. hehe.

tapi kite sokong je. xminat. klu minat kite lebih minat perempuanlah. :)

LaLa said...

joe jonas best!

hawanasir said...

ahh. dua2 tidak. tapi ai suke J lg satu. Jesse McCartney. aihh bile la dia nak bcinte ngan i? hahaha

nas said...

lg tua lg hot what!!!

Att said...

aih...jgnlah suke joe jonas..
att mmg gile suker kt die..
nangis nnt nih..hehe

[z@ck] said...

..ara.. : hidup mesti feel..hahaha..penghayatan kena lebih.. =)

shedah : ha? sapa kasanova? jason?haip..nak kena cubit ni.hehehe

ladykiki : hug u juga..auww!!

[z@ck] said...

kojah : kena bt tajuk yg menarik.br org nk bc..hehehe

ped : eyh..2 bekas aku.x main la dia.hahaha.tp he's handsome tu.

amalismail : dah2..jgn gado..hikhik

[z@ck] said...

acapabdulrahim : ha..ko suka perempuan yg macam mana? hehehe

lala : adik beradik dia yg len cm x bes sgt..hahaha

hawanasir : jesse suka ubh hair style!

[z@ck] said...

nas : ang mmg suka laki tua kan.hahaha

att : hehehe..saje je nak perangat att.

farah haris said...

zackkkkk
saya punya jason tuh!!

wawawa suke tgk die dlm bank job dgn italian job
huhu

[z@ck] said...

farah haris : nak jugak menyibok dia ni..xde2..jason is mine..heehee

lilylova2 said...

joe jonas 2 ex ak dulu..
sorip!
ngehehehe
cute banget...
tau x nape clash?
sebab die degila laaa...
xmo khatan...
hahahahaha

yon said...

eeeuuuu..
dok brangan ngan mat salleh rupenyer..
cpt la tgk twilight..
konpem pirah tergila2 jgak mamat tue cm k.yon ngan kema..
sanggup goggle find biodata sgala bagai ok..
haha..cm xde kje len..
ptt la pon bsing jew blik seblah nih mlm2..
mentang2 da abei exm..
iskk...

[z@ck] said...

lilylova : hahaha.bukan dia tinggal ko sbb ko kuat berleter mcm mak cik ke? tak tahan dengar..hahaha

yon: br je tgk td..hurm..not my type..hahaha..lebih prefer mamat jason statham ni..i lap u jason!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger