Online users

Follower

Thursday, May 21, 2009

Sekarang ni, perigi cari timba

Mari menyanyi lagu duka.

Hurm..thinking of calling someone.Tapi, number dia sudah hilang.Huhu.

Puas sudah mencari dalam phonebook tapi tak ada.Kat facebook pn search nama dia tak ada.Huwa! Tanya member pun ramai yang tak ada number dia.Macam mana ni?

Dulu, aku pernah buat silap dengan dia.Tak jujur dengan dia.Dia terus merajuk dengan aku and langsung tak contact aku dah lepas tu.Paling sedih dia tukar number.Dia ada bagitahu aku cuma aku tak save number baru dia.Stupid kan.Time tu tak ada la kisah sangat.Sebab ada Faiz.Sekarang dah hilang Faiz, baru tergedik-gedik nak cari dia.Gila jahat aku.Huh..Ye lah.Faiz sekarang dah sombong dengan aku.Langsung tak ada contact aku pun.Padahal boleh je dia nak buat cam tu kan.Yang sudah tu sudah la Zack.

Macam mana nak buat ni?

Entah-entah sekarang dia dah ada awek kot.Melepas aku. =$

p/s : Sekarang ni, perigi cari timba.Eyh, timba cari perigi. Eyh, mana satu yang betul ni? Fail.

19 comments:

cik nana~ said...

perigi cari baldi pun bole gak... ;)

adawiah.zaini said...

I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need the song inside of me
I need to find you
I gotta find you


this is me!!!!!!!

DeVoTeD LiLy said...

huhu...
try la yellow pages..
hekhek..

rilek la zack...
perigi cr timba ka..
besen cari telaga ka..
sm ja..
y pntng ikhlas lam perhubungan..
ececeh..yat ta bole blah..=p

Hannanika Chan said...

tau tak
salah satu tips untuk kekal hot and menjadi rebutan is to stay single.
huhu. jadi pilih lah :D
.
.
.
tp kan, mana satu yang kita nak?
nak jadi rebutan..
or to be happy?

u decide. wateve it is,
i doakan the best in life for you :)

"there's no perfect love, but there is a perfect moment in it"

suezensuzanna said...

ehh setuju lah ngan perigi cr timba tuh...:P

Fatul Akrul Ramli said...

tu lah..
lain kali jgn tinggalkan orang yang kita sayang untuk orang yg kita suka,

sbb orang yang kita suka itu akan tinggalkan kita untuk orang yang dia sayang..

belajarlah untuk menyayangi sesuatu dan bukan untuk memiliki sesuatu..
:)
no offense k..

mr.syazwan said...

xpe jgn risau...

ini dia..

GAYUNG cari BALDI nk??


khaakhaa

^_^

T.O.P.E.X said...

siyesly, skrg perigi cari timba.
byk kes mmbuktikan.
hmm xpe janji bkn ke arah negatif :P

Good Boy In Charge said...

kadang benda yg kita cari akan datang sendiri bila kita berhenti mencari.

mamma mia! said...

perigi carik timba. sbb perig x leh grk. die stay kt ctu. tp timba blh g sane cni.. ja perumpamaan tu.. perempuan = perigi. lelaki = timba. knape perigi yg carik timba? sbb perigi ptot nye tggu timba dtg kt dia, bkn dia dtg kt timba. sekian.

acapabdulrahim said...

alah xkesah perigi cari timba ke timba cari perigi.
..
sekrang zaman moden.
..
perempuan boleh dpt apa je yg dia nak.
..
termasuk laki. hehe..

laki pun same gak. :)

rye_hanna said...

perigi carik timba pon ok jugak..

asal bahagia..

kann??

Mr Daha said...

Ha3... tu la.. jual mahal sgt.. kan dah ssh.. ko xda ke email dia, fs, myspce, facebook dia ke, alamat rumah dia ke.. hm... ssh gak ek cari kawan lama ni..

[z@ck] said...

devoted lily : yellow pages? pernah buat da dulu.tapi nama bapak dia sampai 2 3 page..jenuh nak search weyh..huhu

kak nani : hurm..betul gak ea.Thanks ya kak nani. =)

[z@ck] said...

suezensuzana: setuju ye..pernah apply tak konsep tu?

fatul : huwa! ko bt aku insaf ok.Thanks ya!

mr syazwan : ko terbitkan kamus peribahasa edisi ko sendri ek.Kamus Fuyyohh Mr.Wan.Hahaha

[z@ck] said...

topex : betul! =)

good boy in charge : ouh.aku terharu dengan komen ko.Before ni ko bukan main loyar buruk kt sni.

mammamia : sengal!

[z@ck] said...

acapabdulrahim: kita mmg tak kisah.tp org lain yg kisah.setuju?

rye-hanna : yup.btol =)

mr daha : aku dah search da weyh.dia x lyn benda alah ni.Huwa.

AkuAyie said...

fail bm.. hehe.. Perigi itu gal.. timba itu boy. Hehe...

weih...

oooo... pandai ya kaw... cept korek2 semua buku nota yg ko ada, mana taw ada nombor dak tu terselit.. leh aku tumpang kacO sekaki.. haha

[z@ck] said...

AkuAyie : eyh..xdenya aku nak kasi kt ko..hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger