Online users

Follower

Monday, May 11, 2009

They were here in D219


Ok.Aku tahu ini bukan masa yang sesuai untuk aku post entry.Dan mesti ramai yang tak hit blog aku.Tengah perang exam kan.Tapi, dicelah kesibukan nak menghadapi exam ini, maktab aku sempat lagi anjurkan Open Block.Kau mesti tahu kan apa itu Open Block.Lelaki boleh masuk asrama perempuan dan sebaliknya.Huh.Time ni la semua bilik transform into bilik yang kemas,cantik dan bersinar-sinar.Bukti? Ha..kau tengok gambar ni.

Sebelum

Selepas

See.Aku sendiri yang sebelum ni malas gila nak hias-hias bilik, jadi rajin.Mana tak rajin.Budak-budak aras aku semuanya major PSV.Rasa tertekan gila bilik huduh.Huu..Jadi, dengan bakat yang ada,aku gagah juga hias bilik.Ni lah hasilnya.


Simple je.Itu pun, dekat 2 jam juga aku duk peroseh sorang-sorang.Dengan bantuan roomate, Wan maka terhasillah masterpiece ini.Hahaha.

Tepat je jam 5.15 petang, budak lelaki pun datang la melawat bilik budak perempuan.Selalu dorang tengok bilik awek dorang je.Maka, aku fikir aku selamatlah.Ye lahAku mana ada stok pakwe dalam maktab kan.Tapi, tanggapan aku silap.

Tiba-tiba, segerombolan lelaki dari hulu mana entah dengan tak semena-mena terpa masuk bilik aku.Terasa macam nak kena rogol je.Diambilnya bear aku sekor-sekor, diduduknya katil aku yang empuk, dan suara mereka..gegar satu blok.Bilik aku telah dinodai.Ouh, no!

Nilah mamat-mamat yang tak tahu malu masuk bilik aku.They were here in D219.

Dari kiri : Wawan pegang bear, Afiq pegang Spongebob,Tajul,Bob pegang Hakim pegang gitar
Bawah : Syamel pejam mata, Hashrul baring meniarap.

Tak cukup dengan itu, diorang tinggal jejak kat bilik aku.Dipijaknya katil aku.Lagaknya macam budak kecil yang tak pernah jumpa katil.Huwa! Korang memang la.Fikir aku sayang korang je aku tak sound.Ececeh.If tak, dah lama dah aku halau keluar.

Kau tengok tu. Habis katil gue!!

Mangsa seterusnya, Kema.Hahaha.

Aku rasa bagus gak diorang buat open block ni.So that, dapatlah kitorang bergaul dengan budak-budak course lain.Selalu agak segan-segan, sekarang dah tak segan dah.Lagi satu, bilik yang tak pernah dibuat sawang, akhirnya di buang juga hari ini.Hahaha.At least, aku boleh tahu juga budak-budak lelaki ni punye style kat bilik.Overall, ok la.

Vicky, tahun depan buat lagi.Hehe. =)

22 comments:

Cx Bob said...

aku masih normal..
hahaa

lala said...

rajinnye diorg gi melawat..heheheh...ni la amsenye kot nk usha2 bilik2 dak pompuan..hehehehhe....

just me said...

Vicky ckp open blok stiap sem ada...

[z@ck] said...

cxbob : normal ke? melompat cm beruk lagi..hahah

lala :ha..betul..tapi dorang ni bukan je mai melawat..ada niat jahat sekali..hehehe

just me : la..ye ke..huwa!!

adawiah.zaini said...

setiap sem? lps ni bls dendam kt bilik depa la plk zack! hehehehe

Luth Textile said...

syok la mcmni.. dulu luth teringin nakg asrama ppuan masa zaman skolah.. tp takleh..
waaaaa..

acapabdulrahim said...

eh z@ck, kamu belajar kat mane?

boleh ek dak laki datang bilik perempuan?

da'biZaRRe said...

hehehe
tq sbb jadi host yg baik
best lompat katil hang
ade 2 tilam kan?
muahahahah
best
bilik z lawa

Mr Daha said...

Hahaha... aku xjumpa bilik ko. Kalau x abes dgn cadar2 ko aku tarik2. :D

Pamee CliQue said...

z lari dari aku..
ahhahha

nas said...

bez!!
ces..dan2 ada wall paper sgala

ZaSaFRi a.k.a aRe-LonG said...

wei2 stadila..kan nk exam..huahaha..haaa..ktorg bkn beruk..cume excited je hehehe

hawanasir said...

Hahahaha..hakim a.k.a atok!!
Ckp kt dy,kwn dy bill jgn gedik sgt.haha.sy cme smpikn pesan :D

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

hahahaha..
activity yg best btul..
tapi bile kemas bilik then org dtg kecah kan bley hot satu bdn gak tu..

mR SyamEL said...

dis sem pijak2 katil..
nxt sem ad agenda len lak...
ahahah...
wait n see!!

[z@ck] said...

adawiah : ha..betul.tggu je la.hehehe
revenge!

Luth textile : Ye ke..rugi2..hehehe

acapabdulrahim:blajar kt IPSAH.boleh.tapi waktu open block je la.bukan tiap2 ari tau..hehehe

[z@ck] said...

da Bizarre: cantik? wah..tocei2!

Mr Daha : ko lg ganas.bilik ko x de cadar ke? hahaha

Pamee Clique : Hohoho.Mn ad lari. =P

[z@ck] said...

nas : hahaha.pura-pura je suma tuh.

zasafri a.k.a are long : ye..ye..tgh study la ni.study blog.hahaha

hawanasir : ok2..=)

[z@ck] said...

Oshinz : nasib baik sy baik hati.ececeh

mr syamel : bt dajai tol la ampa nih.

Da[ReaL]mE said...

eyh
tuh cam kenal
atok eyh/
hakim name dye?

[z@ck] said...

Da Real Me : huh? Ha'ah..Hakim..kenal ek..yg baju belang biru kuning tu

silly milly said...

rndu time skolah..
hari terbuka asrama..
best!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger