Online users

Follower

Sunday, May 17, 2009

To Joe : Make me ur 1st choice ya. =P

Ada contest untuk korang yang pandai buat karangan.Tak kira la essay BI or karangan BM.Aku pun submit dah link entry aku.Disebabkan tukang buat contest ni nak cerita based on a true-stroy, maka aku mencuba nasib dengan mengepost entry ini.

http://zacksygfaiz.blogspot.com/2009/04/moga-tenang-di-sana.html

Hadiah yang ditawarkan memang best. Dapat jersey MU. For further detail, kau boleh klik disini.

Akan keluar page macam ni.Kau ikut je arahan yang dia bagi.

Dia ada cerita semua syarat-syarat yang dikehendaki dan reward yang korang akan dapat if menang.

Tarikh tutup : 20 Mei 2009.

Aku tahu tak banyak masa dah.Tapi still got time to write your experiences kan.Ingat.Based on a true-story ok.Tak boleh tipu-tipu.

Meh nak preview sikit page blog dia.

Header blog dia.Ala-ala Nightmare Before Christmas gitu.

Hadiah yang bakal kau dapat.

Waa!!!! Sukanya jersey tu! Minta-minta dapat.Amin.Saguhati pun jadi la. =)

To Joe : Make me ur 1st choice ya. =P

6 comments:

Luth Textile said...

best tuu

rye_hanna said...

wahhh.. best2..

[z@ck] said...

ye.mmg best. =)

Mr Daha said...

Aku xtaw nk citer pe. Ko jela join. AKu doakan ko dapat tempat pertama k.. he3 :)

[z@ck] said...

Mr Daha : Ok2..thanks..amin..=)

milimilo said...

goodluck ye..cite menarik ;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger