Online users

Follower

Wednesday, May 20, 2009

Wayar otak shot satu


Ouh.Beta sungguh gembira hari ini ya. Sudah habis berperang dengan exam selama tiga hari.Freedom babeh! Even still tak sedap hati dengan last paper iaitu Human Development yang macam pape ntah.Aku rasa kali ni paling gila punya exam.6 esei dalam masa 2 jam woih.Tak menang jari nak nulih.

Hasilnya, jawapan merewang merata.Point entah kemana, elaboration pun ntah cerok mana aku tulis.Amik kau.Sapa suruh bagi masa 2 jam je.Kalau fail, tak nak salahkan diri sendiri.Salahkan tak cukup masa.Boleh? Hahaha.

Tapi, aku tetap happy.Sebab tu tempek banyak muka aku.Ye.Bila sindrom weng-weng datang, aku akan letak banyak-banyak gambar dalam entry aku.Sebab tak tahu nak mengarut pe.Hahaha.Kahkahkahkah.

Wawawawawawa!! Kuikuikuikui!!

Ishik ishik.Ok.Itu mengada.

Bye bye. =)

p/s : Kering idea sebab wayar otak shot satu.HD punya pasal la ni.Huhuhu.

13 comments:

Att said...

sius rase haven..nk post blog gak hehe...wahhh bestnyer kecuali HD aah mcm tension je

adawiah.zaini said...

merdeka la sat. sat pn xpa la.
Wawawawawawa!! Kuikuikuikui!!

mamma mia! said...

wayar neutral pala otak aku shot mase jwb philosophy. black out.

[z@ck] said...

Att : tau x pe..huhuhu

adawiah zaini : tggu time kuar resut, semayang hajat x tinggai.haha

mammamia : p beli lilin.blackout kn.

mr.syazwan said...

aik cite and gmbr x kene mengena pun.

mmg betul shot ni...

hahahahaa

kojah said...

tompang lalu =)

sy doakan yg terbaik buat kamu!~

princess hearty said...

wahhh..
bagus2...
bertambah lagi bil penganggur semntara... wellcome to haven in diz world...

vInA said...

wah!wah!wah!
hepi tul die da abes exm..ehe..
jeles nih..
i 2nd june bru nk exam. ;(
xske2!

*lme xbork kn..?*

[z@ck] said...

mr syazwan : ha.tahu tak mengapa.hahaha

kojah: time kasih! =)

[z@ck] said...

princess hearty : red carpet plz..hehehe

vina : ye ke? all da best k.ha'ah.lama x borak2 kt cbox 2..

cik nana~ said...

sangat rindu dengan zaman study... rindunyeee la nak "berjimba2" @ berfoya2...

Mr Daha said...

Ha3.. gambar yang last tu mmg nampak cam kanak-kanak ribena.. :D

[z@ck] said...

cik nana : zaman study is the best! =)

Mr Daha : hahahaha..2 br sikit..kami tak takut dan kami besar..wonderpet! tiba2 ja..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger