Online users

Follower

Monday, July 20, 2009

AVAILABLE

Entry kali ini tiada gambar aku yang cun.Harap bersabar bila baca entry yang di post pagi-pagi buta ini ok noks.Berchatting dengan macam-macam orang di I-Mesh, aku sedar yang kalau kau letak gambar cun dekat situ and status kau available, kaler hijau, maka berpusu-pusu la orang datang chat dengan kau.Lagi satu, kalau kau letak country KL, lagi market kau tinggi.Aku bukan nak kutuk ke pe, cuma market minah KL kat internet sangat la laku.Tak kisah la kau pakai tudung ke tidak, asal gambar kau tu ala-ala fotogedik sikit, kau mampu dapat kawan seramai 20 orang at a time kau letak status kau AVAILABLE.Aku dah pernah test letak asal KL, memang ramai yang add.Dah berapa ramai tertipu dengan asal aku.Hakhakhak.Suka-suka.

Ada kawan yang ok, ada juga yang saja-saja try nak masuk line.Tambah collection bagai.Bongok betul.Baru kenal sejam yang lepas dah pandai-pandai nak masuk line.Nampak sangat kau desperate.Minta number telefon segala.Wahahaha.Tak koser aku nak melayan.Terus aku block.Haha.Kijam kan saya.Aku buka I-Mesh pun sebab nak download lagu.Bukan sebab nak chat dengan manusia-manusia di dalam network I-Mesh ye.Sama sekali tidak.Aku kadang-kadang mai time aku bosan, aku tukar la status aku dari invi ke available.Hoh.Tak terlayan akaaaakkk..Sat yang tu, sat yang ni.Haish.

So far, yang betul-betul keep in touch sampai sekarang hasil daripada perkenalan di dunia I-Mesh hanyalah seorang saja.

Sambil-sambil chat, sempat lagi kasi url suruh diorang buka blog I.Hahahaha.Tambah hit weyh..

Subjek hari ini ialah cun ye murid-murid.

Toodles. =)

11 comments:

AkuAyie said...

C-U-N cun!!! CUN!!! pandai kan sy cekgu?? hahahahaha~

I-MESH? nk gi donload ler.. hihi >:)

skrg aku pakei bearshare nk download lagu. ada chat2 gk. oH! dan aku dpt rasa pe ko rasa... wakaka~

DeVoTeD LiLy said...

hahaha..
mkcik aku y da kawen tu pon..
boh status abailable berduyun y nk masok line...
skali laki die nk knakan die..
pura2 nk kenal.. nk jmpe bagai bagai...
naseb mkcik aku ta layan..
hahaha..
kantoiii di situuuu..

Mr Daha said...

ha3.. dasat tul makcik ko.. seb baik dia xlayan. kalo x perang dunia la nmpknya. :D

i-mesh tu menatang pe? cambest je.. nnti nk cari la. :)

p/s: kalo laki wat status available agak2 laku x ek? :P

angahpikah said...

wah rajin ang chatting.. aku dh lama tgglkn donia chat2 ni.. form 3 last aku men bnda2 tu..huhuhu

mls la nk lyn org desperate..waahhh.. alasan power..heheh

suezensuzanna said...

biler chatting mcm2 kan mimik muke yg kiter dpt..senyum sorg2:)

<< s| tED| >> said...

ape puncanya ye awek KL menjadi rebutan ramai? hak hak hak..
cuba letak gadis kampung.. sure x de org pM

ekekekeekke

[z@ck] said...

AkuAyie: pandai pun kamu..sepuluh markah..hahaha..ko pn kna kacau gak ek..hehehe

Devoted Lily : hoh..takutnya..nsb bek mak cik ang x lyn..

[z@ck] said...

Mr Daha: klu laki yg bt mcm tu x delah kena mcm pmpuan..sll laki yg approach2 ni kn.. =P

angahpikah:betul2.. =) lagi pun xde pekdah pn chatting2 ni..hahaha

[z@ck] said...

suezen suzanna: hahaha..btul2..kdg2 muk BENGIS gila..kdg2 gelak sorg2..mcm2 pe'el

tedi : gadis KL hot kot..hehehe

Orang Senyap said...

kelakar la post nie zack.. hahaha..

orang dalam internet nie biasa la, ramai yang macam tue.. xde sapa yang kenal kalau buat benda2 yang tut tut pom.. kan?

kalo ada pepatah, ada udang di sebalik mee.. ni ada virus di disebalik skrin.. hehehe

[z@ck] said...

orang senyap: betul tu..sbb tu x ley caya sgt dorg ni...hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger