Online users

Follower

Saturday, July 25, 2009

Enough of blabbering

Hai.Semalam aku blogwalking.Blogwalking di semua blog yang di follow.Pinar juga mata nak menghabiskan list blog yang di update.Sayang woo kalau tertinggal satu entry.Style aku, yang mana interesting untuk di komen, I komen la.Tapi, jangan salah faham lak.Kalau tak komen, tak semestinya tak baca ok.Kadang-kadang aku menjadi silent reader.

Kecoh bloggers yang kebanyakkannya student UITM bercerita pasal H1N1.Kampus tutup seminggu.Cuti.Ada yang syok, ada lak yang macam down gila sebab nanti cuti raya dah tak panjang sebab potong cuti penyakit babi ni.

Suddenly, teringat kat kekasih lama yang juga study kat Shah Alam.Perhatian.Dia bukan student UITM.Agak lama aku tak contact dia.Still berkecil hati dengan apa yang dia dah buat kat aku satu masa dulu.But last night, aku tergerak hati nak message dia tanya khabar.Berdebar juga tunggu response dari dia.Kadang-kadang kita kena lupakan ego kita demi nak jaga hubungan.Even dah break up, but we're still friends kan.Tak kan terus nak lupa macam tu je.

He's doing fine there.Kolej dia tak tutup pun. Exam dia kali ni jatuh sikit. His love life? Looks like he's moving on.Bagus.I'm happy for him.Oh.One more thing.Dia sudah kasi botak kepala dia.Oh.Jeles.Dulu time couple tak nak botakkan kepala.For me, he looks great without his hair.Rasa cute gila.Hahaha.Hellloooo.. I kan minat Jason Statham.Dia kan botak juga.Hehehe.

Jangan tanya kenapa muka dia dicensored kan.This pic was taken in 2007. Rambut baru nak tumbuh after botak.Pacak-pacak tak payah sikat.Hihi.Nak tunjuk tu je pun.So, muka tak payah la tengok.Kang korang tergoda lak.Hahaha

Enough of blabbering.Toodles.

9 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

cehh

rathiqah azmira rosli said...

cool

joegrimjow said...

akakku da sampai da pon

orkedanza said...

i pun always jd silent reader je..hehehe

<< s| tED| >> said...

kenapa x letak muka dia.. nampak ensem tu dr rambut pun dah tau.. ha ha ha ha...

QisTina said...

tina pun kekadang jadi silent reader.
bukan xnak komen.
tapi tatau nak comment ape.huhu..
btw. adek tina pun cuti gak.
poly kota melaka tutop 1 week.
besh nyer dorang..huhu..

adawiah.zaini said...

tahsiah ipsah x dk h1n1. kalau x cuti raya tggl bpa hari ja nnt. pstu lecturer pn sibuk nk wt kls ganti. x sangguppp

oranglidi said...

yang pegi xkan kmbali lagiiii.. hehe... mende ntah wa termengarut

[z@ck] said...

tedi : erk..dia x suka la..huhuh..

tina :jgn mktb kita tutup time tgh SBE sudah la..masak nak mengganti nnt..huhuhu

adawiah.zaini : btul..setuju..tp kemngkinan 2 ad..sbb utim merbok bkan joh mana pn ngn ipsah kn..hihihi

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger