Online users

Follower

Wednesday, July 29, 2009

Hantar surat cinta tuuuuu...


" Kami pun ada perasaan gak. Jangan pisahkan kami"

Pernah bercinta waktu sekolah rendah dulu? Trend tu sampai sekarang still ada.Tadi, after waktu rehat, aku tengok ada 2 3 orang cikgu kerumun satu group student India dekat kantin. Sekolah Convent ni sebelah Sekolah Ibrahim, yakni sekolah all-boys.Yang memisahkan sekolah diorang ni just pagar je.Kalau tak ada pagar tu, konfirm budak boys Ibrahim datang ambush Convent.Tunjuk skill mengorat dan bersiul.Hahaha.

Aku dengar cikgu disiplin tu marah-marah tanya kat girl ni dengan siapa dia couple.Kebetulan time tu juga, ada la dua tiga orang boys Ibrahim duk kat tepi pagar tu.Kena marah juga.Nasib la korang.Tsk (T_T).Masing-masing tak nak mengaku sapa couple dengan sapa. Bila cikgu tu tanya dekat budak boys India tu, haa....berdolak dalih la.Tak kan nak mengaku kan.

Part paling tak boleh blah..

"Baik kamu cakap, kamu bagi surat dekat sapa?" garang gila cikgu dia.
" Tak...tak..saya tak ada bagi surat pun..." muka ketat dah.Tapi still berlagak macho.

Hantar surat cinta tuuuuu...Weewiittt..Dulu time aku kat Tajuddin, aku tak pernah dapat surat cinta pun.So, tak tahu feeling cam ne bila kantoi dengan cikgu.Mesti budak-budak tu dalam hati berdoa je minta diampunkan dosa dan dipanjangkan umur.Nak lari tak boleh.Dah kena kepung dengan cikgu.Hehehe.

13 comments:

oranglidi said...

surat layang ke surat cinta? hehe..

oranglidi said...

aik? wa first?

ChePah said...

haha..spupu aku budak ibrahim..slalu crita bdk convent gedik2..normal sgt bdk convent gedik..tp convent mmg malatop ahh..wah gilaa aku puji convent!!! hahaha

adawiah.zaini said...

hehehehe. aku ada dpt, tp segan nk tulis sbb org tu baca blog aku. =P

joegrimjow said...

xpernah cinta2
tp pernah minat

<< s| tED| >> said...

ye. aku juga masa sekolah dulu tak pernah dapat surat.. x glemer langsung.. sob sob sob..

DeVoTeD LiLy said...

haha
pndai noooo..
nalerkek thamby...
hahaha..

i.Z.z.A.t.Y said...

wakakkaka.aku xde hanta2 surat centa.mamat tu telipon rumh trus!gle brani!hahahah

mamma mia! said...

aku bagi surat kat sorg akk minx die jd akk agkat

akudinda said...

surat beranak aku mana oiii...

criestz said...

surat cintah xpenah dpt
tp surat kena mrh ngn girls slalu je dpt.. tah pape tah.. dlm surat mara2..

kalu terserempak selisih mule la mencapap nk bg owg nmpak...

hadoyay sesetngah budak skolah zmn ak dlu.. cm2 la pwangai.. kalu lawa ku lyn la..

ini tidak..

terok kan kn budak2 skolah cm2 kn =P

Luth Textile said...

malu mmg malu,
tapi sebab perasaan punya pasal,
gagahi juala mengaku..
baik mengaku daripada tak mengaku kantoi bagi surat tu.. nt ppuan tu nampak kita nih berani kerana benar

farah haris said...

alamak..
hahah ibrahim boys mmg laaaa...
ayyo pening pala..
yg baik, baik gilaaaa
10kali selisih 10 kali tunduk smpai bongkok..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger