Online users

Follower

Monday, July 20, 2009

Kegilaan aku

Bila tensen, harus pergi karok.Bila nak celebrate birthday and konon nak buat surprise, also karok.Bila gembira pn pergi karok juga.Senang cakap karok ni bagi satu kepuasan pada diri aku.Even suara aku sumbang sih, tu la tujuan ada pusat karaoke.Untuk memenuhi kehendak kami-kami yang tak ada chance nak jadi penyanyi dan buat live show kat konsert Jom Heboh.Hahaha.

Karok adalah menjadi kegilaan aku since aku masuk maktab.Memang kemaruk nak menyanyi sampaikan setiap minggu mesti brush up skill nyanyi kat pusat karok kat CS.Before ni karok jamban je kat tingkat atas sekali tu.Tapi, sekarang ada buka satu lagi karaoke box kat aras 4 CS.Harga satu lagu RM 1.50.Puas hati la coz tempat dia ok.Mic pn ok.Siap ada dua lagi.

Semalam aku bantai nyanyi 4 lagu.Pilihan lagu semua yang tangkap leleh dan high note seperti lagu Francisca Peter dan Fauziah Latiff.Maka terjadi lah adegan menarik-narik wire mic, suara terkucil di tengah-tengah lagu,kaki terkangkang dan ter 'bend-bend' akibat menarik suara terlalu tinggi dan menari bagai dunia ini aku yang punya.

Oh. Ini gambar dalam karok jamban.Gambar semalam belum ambil lagi kat Kema.

It was fun. =)

13 comments:

Luth Textile said...

waakakka.. bajet tuh..
tensen ke? kalo tensen bek pg lepak pantai, wakakka..

ehem3..
karok dlm jamban takpa, dari karok dlm bilik air..

Mr Daha said...

Waaa... lama tul xkarok.. rindu weh.. ko karok sorang je ke? ish3. cian..

<< s| tED| >> said...

aku tak pernah karok.. tapi karok jamban tu eprnah dengo n pernah tgk.. slalu ada kat pusat2 game kan.. ekekekeke

[z@ck] said...

Luth textile : lepak pantai takut satgi p terjun lak..jd kes bunuh diri..hehehe

Mr Daha: Hish..gila pa karok sorang2..karok ngn member la..gmbr di atas shot yang diamik yg mnmpkkan ak sorg je kn..ha..padahal cramp kwn2 ak duk nyempit kt blkang tukang amik gmbr tuh..hahaha

Tedi :yup..exactly! pndai pn..hihihi

~miena^^ said...

lama dah doh aku tak pa karok jamban..
dlu tym skolah slalu r kt c.plaza tu..hehehe

~salwaredzuan~ said...

karok mmg siok laa nk lepas tensi..nak2 bantai lagu ziana zain..perghhhhhhhh layan.. klu kat redbox lagi siok... amek bilik besar pastu leh menari sakan...sbb bilik gelap.pegi pon sesama jantina... nk menari goyang sana sini pon tarak hall...pitching ke laut ke, ke selat ke..layan kan aje..hahahah

hanilopiplopz said...

yezza.. hidup berkarok!.. klu kat shah alam ni port paling bezt dan berbaloi utk karok adlh kat quality hotel.. satu kapla dlm rm6/2hour.. bilik pon sangat besar.. klazzz!

shazika said...

ceh ceh..
kalo cenggitu leh masuk malaysian idol ah sis

practise make perfake

suezensuzanna said...

owh...kegilaan ku juga:P

mamma mia! said...

karok is real fun!! sejutu!!!!!!

KyRon said...

letak gamba cun
mana aci
cbe ltak gamba hang xsampai nafas ke
wahahaha

blackskin said...

Aku tak pernah karaoke. Agaknya semua aku keep, tak pernah tension.
;p

i.Z.z.A.t.Y said...

siot lu x ajak gua.
pe lg
kasi lyn lagu search la!hahahha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger