Online users

Follower

Thursday, July 16, 2009

Model iklan tv

Lately, aku banyak contact member-member lama through skype, ym and facebook.Social networking seperti FB dah menemukan aku kepada kawan-kawan lama aku.Sudah lama rasanya aku tak contact dorang.Bila dapat contact through FB ni, sempat juga la bertukar nombor.Bagi aku, penting untuk keep in touch dengan kawan-kawan lama ni.Macam aku, i was in boarding school, maka kawan bersepah kat semua negeri.Dari Perlis sampai ke Sabah Sarawak aku ada network.So, senang nanti kalau nak pergi jalan-jalan ke, boleh la contact mereka-mereka ini untuk tolong tunjuk jalan ke,tumpang duk rumah ke.Sep bajet sikit.Hahaha.

Photoshoot untuk Utusan Malaysia

Bila jumpa balik dorang ni, banyak benda yang aku ter miss.Ada yang dah fly, ada yang tak dapat fly,orang ni dah couple dengan orang tu, orang ni dah break up berkurun dengan orang tu.Yang ironinya pusing-pusing couple dengan classmate juga.Rasa macam lost gila.Huhu.Ye lah.Aku style tak ambil tahu sangat pasal hal-hal ini.Cewah.Mind my own business la konon.Ada juga yang dah jadi model iklan tv.

Photoshoot

Ha.Ni yang nak story ni.Aku bukan nak mengangkat ke pe.Tapi, dari dulu lagi aku memang rapat dengan Neelofa ni.Dia memang cantik dan pandai.Memang jadi kegilaan senior kat Langkawi la.Yang paling aku respek kat dia, dia jenis yang tak sombong.Even dia kaya harta pun, dia tak kedekut ilmu dan mix around dengan semua orang. Aku pernah sekelas dengan dia.Awal-awal tu ramai macam hentam dia coz dia selalu pakai perfume yang bau semerbak dalam kelas.Dari jauh dah tahu yang tu bau dia.Konon dia ni cik wi la, yang suka mekap segala.Tapi, lama-lama bila kenal, she's really nice person.

Iklan Celcom

Sekarang ni dia further study in accountancy kat KDU. Mak dia pula ada buka butik Lamees kat TTDI.So, pada siapa-siapa yang duduk area-area sana nak beli baju kurung untuk raya ni, boleh lah singgah kat butik Lamees tu.Tak sangka betul yang dia akan muncul dalam mag Seventeen, Remaja, and tv.Tapi, aku tak la terkejut sangat sebab dia memang gorgeous noks.. =)

Gadis Peugeot

To Neelofa, semoga sukses selalu. With her boyfriend.Model iklan vitagen tu.Hehehe.

p/s : Neelofa bermaksud bunga biru. Unik kan.Kalau bunga putih pulak nama pe ek.

p/s/s : Kalau nak tengok lagi gambar-gambar si cantik manis ni, add di facebook : Neelofa Mohd Noor.

p/s/s/s: Eyh Mak cik Lofa, jangan lupa contact aku hari ini.Aku dah remind kat FB. =)

32 comments:

izzahfarhana said...

hritu last nampak dlm dara mag.wiuuu aik celcom tu dia gk ea.ehee

oranglidi said...

o..

nape yang gmbar celcom tu macam nak sium siuman? hehe

dahtu..

lu bile lagi nak jadi model?

jadi model blog wa nak? nanti boleh wa cipta lagu untuk lu. hehe

oranglidi said...

eh, lupe nak cakap

wa link lu .
lu x nak bagi?

ah. dah link.

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

herm..
shantek..
nme yang unik...
bf die saya kenal ler..
hehehe..

[ LADYKiKi] said...

cantek dan comel je muka dia.. shukeee

Softtouch [Hanim] said...

akak igtkan kan adik td bila dah transform bila bc betul ken adik rupenya...cantiklah dia

LaLa said...

segak la pompuan tu,
haihh,bila kita nak segak macam dia

mamma mia! said...

pkwe die tu sepupu kwn aku. hik hik!!! kuinginkan hidup, yg baik, utk kesihtn, serlah kcrgasa... hpuskn bktria berbahaya... dgn vitagen stiap hari!!!

Luth Textile said...

orang lawa, tak kesahla zack..
erm, sy pon leh jadi model gak.. model appeton weight gain.. hahh

kema hafilah said...

btol2..
lofa mmg jd kegilaan senior2 lgkawi dlu..

1st saw her time bc seventeen..
lofa n her bff..
she had put so much efforts nk jd model ne..

nway...gudlux lofa!!!

AkuAyie said...

cantek...huhu...
macam tak sangka je kan bila kita kontek balik classmate lama..
Aku pon cm ko gk. Lama gle tak kontek membe classmate.... x tawla ke mana diorang skrg.. =P lol.

ntah ble nk reu

Ilham Liyana said...

lofa mmg sah2 jd model weh.
dri f1 aku nmpk dia aku taw dh.
hahaha. neway dia mmg lawa. :)

angahpikah said...

aku mcm penah dgr nama dia ni.. adakah kepopularannya sehingga ke kulim nun? hehehe

nway tahniah..lg sorg mmbe aku nk fly..tp apsal blik mahal sgt? seram gle aku bc..

adawiah.zaini said...

jom kta plk jd model zack. tp x tau nk jd model apa. wehhehe

aizul said...

beliau howt laa gila!

FaRiD_Aziz89 said...

jgn bg tau yg hang nak jadi model

plak after graduate...hahaha

tapi x pe, jadi model baju kurung

dgn kasut tumit tinggi...

go zack!!!

joegrimjow said...

owh
ingtkan masih single

sha89 said...

fuhh~ btul la...sgt2 cntik ok...+cute hehe..

[z@ck] said...

izzahfarhana:yup..iklan celcom.cuma dia bkan yg awek laki 2..dia yg pgang kek kot if x slap..

orang lidi : wa jd model blog lu la..hehehe

Remaja komputer: kenal ek..skandal ye..gtau lofa..haha

[z@ck] said...

Lady Kiki : cantik kan dia.. =)

Softouch hanim : eyh..bukan saya la kak..sy besa2 je.. =P

lala : haish..tataw la..hihi

[z@ck] said...

mamma mia : hahaha.kawan ang tu yg mana? mesti loaded kan.

luth textile: kahkahkah.btol2..memang sesuai sgt2..

kema hafilah: is it? bgus2..semoga dia berjaya dlm bidang modelling ni.

[z@ck] said...

Aku Ayie: ak sll ad reunion 2..cuma ak je yg sll x dpt dtg..ye la..dorg kebanyakan nye bdak U..cuti sama.aku bdak mktb..cuti len..huhuhu

Ilham Liyana: ceh..bila ms jd nujum pak belalang ni..huhu

Angah Pikah: Yup..seantero MRSM kenai dia ni.hahaha..sewa bilik mahai la..da nama pn overc..huhu

[z@ck] said...

adawiah.zaini: kita jd model ubat gigi la.hahaha..yg 2 konfirm lepas..sbb shoot kat muka ja.hihihi

aizul marcello : tgok la sapa kawan dia.muahahaha..hot jugak

farid aziz: ha..aku model kasut saiz gajah boleh la.huuu..

[z@ck] said...

joegrimjow: napa..klu single nk msuk line ek..hehehe

sha89: =P

Mr Daha said...

Wa.. pomot habis2an nampak.. kem salam kt neelofa tu eh.. :P

DeVoTeD LiLy said...

weyh ni neelofa ka???
bkn maen kecoh dulu sal neelofa ni tyme kt pdrm masa geng2 langkawi masok pdrm..
hahaha

The Confession Of An Adventurer said...

wah galmer k firah kwn ngn model glamer gitu

k firah bl nk glamer lak??

xkn kt blog jew??

slmt mnjadi teacher yg glamer..:P

[z@ck] said...

mr daha : hahaha..ok2..nnt ak kim salam ek..

Devoted lily: hehee..btol2..kecoh gila pasal dia kt PDRM dulu.. =P

faten aliya: ok2..tenkiu..

~miena^^ said...

mantap duh dia ni..huhu
bila tatw nk lawa cm dia..kakaka
wat lastic surgery kang
cm polong lak muka..huhu

Shokat said...

cheh. senior aku ni. iklan celcom yang mana ek? ada link youtube tak? tq. =)

agak tkejut r bf dia mamat vitagen tu. xD

Anonymous said...

Check out this link.Is it her?

http://www.rindok.com/blog/gambar-ahmad-nabil-model-iklan-vitagen-twisties/

erma fatiha said...

lofa ni clasmate mase sekola rendah kat pasir mas.huhu..nek form one dy terus pindah kl n masuk mrsm langkawi..

btw,lofa memang cantik sejak kecik lagi..huhu..pernha jadi ketua pengawas dulu..

walau tinggi mane pun kejayaaan dy dlm bidang populariti,dy bagus owh...xpernah lupa kan kawan2 dy..

dy selalu ingt nak wat gathering kalau balik kelantan..Oh..Miss her so much!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger