Online users

Follower

Friday, July 24, 2009

Oh.So sweet


Tadi pergi Tesco, meneman si Ada cari barang sikit. Orang punya la ramai.Nak jalan pun kena menyelit-nyelit sebab semua pakat tolak troli gedabak tu.Memang ruang jalan terlalu terhad. Nasib baik vontot I kecil.Huahuahua.Terlupa pulak hari ni hari Jumaat, weekend.No wonder lah.

Waktu sibuk mencari refill shower foam, aku terpandang satu mamat ni.Dia tolak troli besar.Tapi dalam tu, dia letak baby boy dia.Ada la dalam lingkungan 4 tahun.Tapi bini dia tak ada pun.Then, dia sorong troli ke bahagian tuala wanita.

Dan-dan tu dia call someone.Aku dah agak dah mesti dia tengah call bini dia.Diangkat-angkat satu persatu pad yang ada kat situ.Maybe dia tengah tanya bini dia yang mana satu pad yang dipesan.Bersungguh-sungguh dia angkat pad tinggi-tinggi.Belek pad tu depan belakang.Tengok tarikh luput ke cik abang? Hehehe.Oh.So sweet.Bukan senang nak cari suami yang sanggup belikan pad untuk bini dia.Selalunya mesti ada yang merungut itu ini.Suruh beli sendiri la, malu la.Tak gentleman kot.

Itu jelah aku nak cerita.Kalau aku dapat suami yang macam tu, alangkah indahnya.Wee..(Mood terbang macam cupid.) Comel kan.

11 comments:

joegrimjow said...

baru add
hehe

ayinn said...

yuhhuu,..saya dtg lagi,..
amacam,.. dh cool x cik Z,..(leh x sy pnggey gtu??)
ehehe,.. jgn lyn marah tu k,..
sy pun kdg2 rs apa yg awak rasa tu,.. ehehe,..

erk,.. beli pad??
wahh,.. saye nak husband yg gitu!!!
sweetttt,.. coolllll!!!!
xdela nk malu2,..
biasanya yg malu2 neh yg tanak ngaku dh ade wife,..
ahaha,.. tol x?? kwang3~~

DeVoTeD LiLy said...

sweet2..
tp bile bapak aku nk belikan pad tok aku..
aku jd malu..
huahua...
lgsong aku ta rasa bapak aku sweet..
hahahah..

Mr Daha said...

ha3.. pastu mamat tu g kat bhgian pakaian dalam plak.. adakah dia still sweet? hm..

ALiE said...

arghhh...
bahagian dalam???
hmmmm~x comel ar...
maluuuu

ALiE said...

arghhh...
bahagian dalam???
hmmmm~x comel ar...
maluuuu

Fatul Akrul Ramli said...

sewit gila

mimi mimi. said...

hikhik...(tersiput siput malu)

DoDu@HaHA said...

kalau dgn aku.. bukan takat pad jee... abes sume aku leyh belikan... hahahaha

rathiqah azmira rosli said...

memang sungguh sweet.nak pray dpt suami cam2 ah:p

**u_nie~~~ said...

firah, bpak k.unie cm 2... nk x?hahahhaa...
tpi kna mntak restu mak k.unie ler..hahahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger