Online users

Follower

Wednesday, July 15, 2009

Rabiatul Adawiah

Rabiatul Adawiah, ang ingat tak lagi waktu 1st time ang masuk mendaftar, aku tegur ang kat dalam kelas? Time tu ang macam malu-malu kucing lagi.Ye lah.Baru first time jumpa kawan baru kan.Aku pulak duk banyak mulut tanya macam-macam kat ang.Lepas dapat tau ang budak MRSM Pendang, terus bergosip pasal Zulpadli.Hehehe.Aku suka tengok ang punya bulu mata.Lentik dan panjang.Cantik! Jeles woo tak ada bulu mata panjang.

Lama-lama kita makin kamcing.Mula-mula aku ingat ang ni jenis yang lembut.Yang gelak sopan.Kuikuikui.Tapi..ang pun sama dengan aku..otak sama-sama gila, gelak tak ingat dunia.Rasa seronok la kawan dengan ang.Aku ingat lagi, ang menangis dalam kelas sebab tak mahu menari untuk reader's theatre waktu foundation dulu.Ang tak suka kena paksa kan.Kesian juga kat ang time tu.Kenangan semua tu.Aku tak sangka yang ang ni pun kaki karok juga.Boling pun hebat! Hehehe.Kira multitalented la.

Kita banyak spend time sama-sama.Ang yang jenis sayang kawan.Aku ingat lagi time aku keluar dinner dengan mamat 'Ferrari' tu, ang hantar message suruh jaga diri elok-elok.Baru lah aku sedar yang ang memang ambil berat pasai kawan-kawan ang.Ouh.Aku sungguh terharu time tu.Feel like crying, tapi control je depan mamat tu.Hahahaha.Ang memang sahabat yang baik.Kalau boleh tiap-tiap masa ang nak puaskan hati orang.Ang tak kisah kalau ang yang terluka.Kita share problem, gelak sama-sama, menangis pun sama-sama.Tsk.Ok.Paragraph ni agak touching sikit.Exagerate kemain lagi.

Kita share the same interest.Suka ushar orang.Hahaha.Banyak code name kita kasi kat orang.Rama-rama, stop and stare, anak umi, abang belacan, abang MF, dll..Hihihi...Lawak kan.Kita suka bergabung tenaga pekena Wan.Semangat orang kedah.Hahaha.

Sempena birthday ang yang ke-20 hari ini, aku buat special post untuk ang.Semoga cepat dapat pakwe.Always look forward ok.Benda yang lepas-lepas jangan di kenang.Buat serabut kepala otak je.Semoga ang dipanjangkan umur dan ukirlah senyuman di bibirmu kerna kamu cantik kalau sentiasa senyum tau tak. =p Ingat, kumbang bukan seekor.Harap persahabatan yang kita bina akan kekal sampai bila-bila. Aku saaaaayaaaang ang. Muah muah!

Kepada lelaki di luar sana, jangan jeles saya cium Ada ok.Hahaha.

15 comments:

KyRon said...

wahh
terharu2 (apa barang?)
patutla dia xnak kongsi dgn aku
sume benda dia citer kat hang..huhu
hadiah bufday hang aku xbagi lagi..tunggu..

mamma mia! said...

aku pun syg ada jgk!! helo die pn ade belah2 n9 skit ok?? haha.. wlupn ada salu buli aku, aku x kesah.. kwn kn?? moga ada pjg umur n murh rzki n dpt g nz kite same ye..amin..

trigt first time nmpk ada mase mass lec kt kls 1a. aku dok perati ja bulu msta hg, pastu aku approach hg, aku ckp, lwa la bulu mta ang. direct ok. gua puji iklasssssss gtu. igt sng ak nk puji org?? hahaha i adore ur eyelashes n ur lips. cmne leh jd pink tah. pueh den pki mentholetum tuh. heh.

izzahfarhana said...

hehe ada mmg bestttt.hepi besday to her =)

Mr Daha said...

Ha3.. best sangat ke bulu mata dia? korang macam kagum smacam je.. ptt letak skali gamba bulu mata dia kt dlm blog ni.. he3 :D

infinity1811 said...

epi birthday to ada...hehe...first bnda yg aku noticed kt dier dlu ialah....dier suke pkai MATCHING2. bkan dlu je...smpai skang pon...smalam br je teman dier g bli brg2 nk matching ngan baju dier...hehehehe...

[z@ck] said...

Kyron : haish..xda aih..x suma prob dia cita kat ak..certain2 ja..hadiah bufday? hahaha..berkurun da besday ak woi.. =P

mamma mia:yo lah 2..ado gak nogori sikit..hehehe..bibir ada seksi woo..auuww..

izzahfarhana: mmg best. =)

[z@ck] said...

Mr Daha: nanti ko teropong la mata dia..tengok sendiri..hihihi

infinity 1811: lpas ni Ada makin meletup la..hihihi

QisTina said...

Hepi besday to ada!!
welcome to da club
BETOL CKP KO ZACK!!
tina pun suke sgt tgk bulu mata ada yg lentik tuuu.
hihi..

Basuh Baju said...

gambar yg amek dari lantai tu ada stail gak.. :)

[z@ck] said...

qistina : hahaha..macam unta kan..lebat..hahaha

Basuh baju: hoh..trima kasih!

*f@ryh@* said...

first ieha tgk ada pon, memang berkenan gile kat bulu mata n mata die yg cantik tu..hu3.Ada ni cute kan.happy besday to Ada jugak

ini q i L L said...

best lah ada kwn cm2 kn
hehe

Luth Textile said...

aduhai,
itu kawan yang bagus sekali..
muah muah utk blog ni..
hihihi

fq said...

rabiatul adawiah...
teringat lgu inteam....
sedap...

[z@ck] said...

f@ryh@ :yup..she's cute

ini qill : yup..best! =)

luth textile : hehehe..ingtkan muah muah kat adawiah td..

fq: ha'ah..mode nasyid lak tba2..hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger