Online users

Follower

Monday, July 27, 2009

To you

Please speak up... Jangan buat aku gelisah boleh tak? Hati tak tenang. Aku tahu kau sembunyi something dari aku.Ada benda yang kau nak cakap, tapi kau tak cakap. I know it.


Jangan la buat aku macam ni. I beg you.Message aku pun kau tak balas.Kenapa? Why? Tolong laaaa....I beg you..Be frank with me... Sedih la macam ni.. (T_T)

Ni yang nak makan banyak-banyak ni..Huhu

7 comments:

Lady Dyla said...

nape ni???

cool2...

joegrimjow said...

jgn makan bnyk
nanti gmok

adawiah.zaini said...

pls la u. plssss

oranglidi said...

o..

jumpe je terus die tu. tanye depan2.

hide n seek..?

suezensuzanna said...

uhuh...kenapa ka itu???....ilek..jgn mkn byk sgt

<< s| tED| >> said...

erk.. jangan sakiti diri sendiri kerana org lain yg tidak memikirkan kesusahan kita untuk dirinya..

Softtouch [Hanim] said...

ciannya buat adik mcm tu..tertanya2..akak pun xsuka berada dlm situsi mcm tu..sape lah org tu yer..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger