Online users

Follower

Sunday, August 9, 2009

Ahak ahak...!!


Akhirnyaaaa............

Siap jugak portfolio SBE!!! Hoyyee!! Ahak ahak...!!

Mentally tortured betul semalam. Rekod woo tidur pukul 5.30 pagi semata-mata nak siapkan benda alah ni. Bersengkang mata merapu meraban buat reflection. Tobat dah tak nak buat kerja last minute. Ceh. Yo yo o je. Kang next assignment duk macam tu gak. Ayat je cekang.

Tidur tak sampai dua jam dah kena bangun pergi kuliah. Nasib woo tak ada assembly pagi ni, if tak konfirm Joel tanda zero. Huhuhu. Huyung hayang bangun pergi toilet. Budak floor tengok pelik dah apasal minah ni baru bangun tak sedar ke dah lewat ni?

Sudah mandi, masuk bilik tengok mata..Ya ampun..macam zombi..zombi..zombi..hi..hi..hi..Dah macam mak nenek dah muka aku. Ni semua SBE punya pasal.Tsk. (T_T)

Ok..Lepas ni nak reward diri dengan qada' balik tidur semalam. Katil dah panggil I..Bye-bye.

Zack nak tidoq puas-puas.

p/s : Badan terasa panas. Nak demam ke? Alahai..tak suka demam.

12 comments:

milimilo said...

bahaya demam time mcm skrg ni..kalo g doktor,sure kne amek drh..hee..smoge xdmm la ye

oranglidi said...

selamat berehat.. hheehe..

jg ksihatan.

Fatul Akrul Ramli said...

bahaye demam skang ni

ayinn said...

ehehe,..
zack,.. berkorbann apa sajaaa,..
harta ataupun tidooo...
wakakaka

~ceRRy beRRy~ said...

rajinnye kamo wat esemen..
tlng wat esemen ifa nih..
tulun..tulun..
ifa sgt2 malas!

iNsaN BiaSa said...

cpt2 gi klinik yang..bahaya skrg ni...mencegah lebih baik dr mengubati...moga demam xberpanjangan yerr...

<< s| tED| >> said...

a'a lah.. cepat2 g klinik.. jangan tunggu dah demam baru nak g.. mencegah lebih baik dr merawat!!

PinQib said...

aihh.. nak demam ni, macam kena p check,
kot h1n1,,.
heheh..
selamat ertido..

len kali jagan wat keje last minute

Idya said...

pernah gak wat keje last minit..nak demam tu biasa ler sbb tak cukup rehat...hang lain kali jgn dok buat peqangai mcm ni dahhh...badan yang merana...sian kat orag aloq setaq ni...dok kat mana? kami dok dpn syed omaq..he he he

Idya said...

pernah gak wat keje last minit..nak demam tu biasa ler sbb tak cukup rehat...hang lain kali jgn dok buat peqangai mcm ni dahhh...badan yang merana...sian kat orag aloq setaq ni...dok kat mana? kami dok dpn syed omaq..he he he

QisTina said...

SBE is a social suicide!!
benciii..
positive part about SBE,
i started to like kids!!

sha89 said...

hoo gigih btul buat assgnmnt smpi tido lmbt ek...

tu la..suke wt last minute...hehe~

xpe2...lps siap smuanye tido la puas2...xmo bgn pun xpe haha~~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger