Online users

Follower

Thursday, August 6, 2009

Mari tengok apa yang dah jadi lately

Mari tengok apa yang dah jadi lately.

Sudah dapat t-shirt MU dari Joe . Hatiku gumbira. Lalalala. Oh. What the heck posing tutup mulut. Oh..now I remember..aku menyahut seruan kerajaan dalam usaha pencegahan H1N1. Yeah baby! Ahak ahak...By the way, Ahad ni semua budak maktab kena pakai topeng. Adesss..Kepam la topeng aku nanti.Jangan lupa gosok gigi. Kot ada yang pengsan bau nafas sendiri nanti.Tsk (T_T)

Classmate kat Langkawi dulu, mak cik Lofa jadi cover girl Remaja bulan Ogos.Aku memang panggil dia mak cik. Aku dah agak dah dia akan jadi macam ni. Lofa ni lawa. Aku ada buat post pasal dia before this. Tak sangka pula sampai ke dewi remaja pun dia nak balun. Balun tu ala-ala pulun la. Kepada reader semua, mari pakat vote Neelofa untuk Dewi Remaja tahun ni ok. Promote sikit. Apa guna ada blog tapi tak guna untuk support kawan sendiri kan.Hahaha.Mana yang terlepas entry pasal Lofa ni, klik sini

Berakhir sudah SBE aku di Convent. Kejadahnya perempuan baju biru tu baca doa.Saat menunggu minit-minit terakhir di bilik informasi. Feedback dari cikgu, kami ni sombong. Adess..Kena sebijik. Tapi kami tak salahkan cikgu-cikgu tu. Maybe sebab kami jarang duduk kat bilik guru. Sebab tu kami dikatakan sombong tapi hakikatnya tidaaaakkkk sama sekali. Dah kebas pipi ni duk renyih 24 jam kat semua cikgu. Sombong lagi ka? Uhuk uhuk.. Terima kasih atas kerjasama yang diberikan oleh semua staff Convent. Ada time, kita lepak kat Nasi Kandar naa. Hehehe. Maka, lepas ni.. bersengkang mata lah kamu wahai Zafirah demi menyiapkan report yang menimbun untuk 10 hari ni.

p/s: Esok nak tengok SETEM. Hoii..jangan kutuk aku tengok movie yang dah basi ok. Aku busy. Baru sekarang ada time nak manjakan diri tengok wayang. Hoyyee!!

21 comments:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

congrate2...!

DeVoTeD LiLy said...

hahaha...
tu la payah..
kita da renyih 24jam po org bkata sombong..

[z@ck] said...

remaja komputer : congratz sbb pe ni..huhuh..kt lofa ke kat i?

devoted lily : nak bt cm na..gigi tak lawa..hahaha

Raihanna said...

hik2..
ceria je kamo nie!!
suke tengok..hik2...
cun baju tu...

joegrimjow said...

ahaaa
seb bek slamat sampai
hehe

<< s| tED| >> said...

zack : mask tok h1n1 tu ken atukar hari2 kan.. xboleh pakai ulang2...

pasal cite setem pulak.. boleh basi lg.. aku lom tgk lagi.. sabtu kot nak g tgk!!

SasHa Lee said...

santek woo kawan kamu..hehe..
**jeles dia dapek baju MU..naaaakk!!hehe;)

[z@ck] said...

Raihanna :hidup hanya sekali..make use of it..hehehe =)

joegrimjow: selamat sampai..mu oghe bachok rupanya..hihihi..kecek skit..

[z@ck] said...

tedi : ye ke..huhuh..kena la beli satu packet cm ni..

sasha lee :hehehe..nak beli sendiri x mmpu..ni pn kira nsib je menang contest =P

Luth Textile said...

wakaka..lawak la..
ade ke cikgu sombong? lalala..
hujan2 camni elok ja tidoq awai.. ada tulih tak kt situ?

DoDu@HaHA said...

series setem best!!! kalau boley guling nak gelak guling2 siap!!

[z@ck] said...

Luth textile: nak p tdoq la ni..huhuhu..cikgu xda yg sombong..cuma cara bawa diri tu yg nmpk sombong..i learn from my mistake..n i stand corrected..

Dodu@haha : ye ke..bersedia fizikal dan mental menghadapi hari gelak sedunia sok..hahaha

sha sha =) said...

ko laayan proposal gak laa!!! best!

akma said...

ktorg hmpir2 kne sombong gak. tp lju2 duk kat bilik gru. bg nmpk muke. naseb x kena. sbb dah bg kek. kah3 rasuah.

SwEeTFoResT said...

hehehe..kene pai mask?erm..kolej sweet lom kene lg..alhamdulillah..

Softtouch [Hanim] said...

promote baik punya kawan adik tu yer..he he he
sombong ker?bkn sombong tp sbb xbiasa n xkenal kan..xkan tetiba nak berhuha huha ngan cikgu2 tu..he he he

[z@ck] said...

sha sha =) : sabar2..satu2..setem pn x terkejar lagi..huhuh..

akma : weyh..pesal ang nya gmbr x kuar kat blogger akaun.aku ingt akma mana lak komen ak ni..huahua..

sweetforest : langkah pencegahan..

soft touch hamin : ha'ah..betul..uhuhuh

lucky said...

waa.. chantek tol cik lofa tuh..
nk mntk no hp..??
heheh..
*lpa dri ini pmpuan.. cm lesbo la plak aihhh*

[z@ck] said...

lucky : kamu jgn mnggatal ok..g jaga encik pete anda..hahaha

adawiah.zaini said...

jersey ku sayang. huhuhu

.:fifi:. said...

nk tshirt tu jugakk...
uhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger