Online users

Follower

Monday, August 3, 2009

Rasa macam nak squeeze sorang-sorang


Ternyata sesi petang lebih menyeronokkan dari sesi pagi. Budak-budak tahap satu semuanya comel dan haluih ketot.Rasa macam nak squeeze sorang-sorang. Sungguh adorable + gorgeous dan naughty. I like them.

Untuk dua hari ini, kami banyak masuk kelas dan observe cara cikgu conduct kelas.Payah juga. Budak-budak ni bukan semua perangai sama.Macam-macam karenah.

Attention seeker-kejap kejap beralih belakang tengok kitorang pastu senyum gumbira bila kami bagi response, then bergosip dengan member sebelah...member tu pulak kalih belakang.Haish.Bila kena jegil dengan aku, terus tak pandang dah.Hahaha.

Hyperactive-kerja meloncat-loncat dalam kelas, spesies tak reti duduk diam. Respect la kat cikgu-cikgu yang sod ba ro melayan pe'el budak-budak ni.

Introvert-senyap je dalam kelas.Ni pun kadang-kadang pandang belakang juga sebab berminat dengan kamera yang kami pegang. Ececece..nak interframe la tu.

Kesimpulannya, nak mengajar budak-budak ni kena ada skill yang betul.Baru diorang akan ikut cakap kita. Jangan guna kekerasan. Sekali sekala bagi pujian kat depa.Baru semangat nak belajar.. tambah-tambah kelas yang ujung-ujung.

Paling seronok, time balik, semua berebut nak salam cium muah muah tangan kami. Waah..Lagi glamour dari artis tau. Hehehe.

Grung greng grung greng tarik beg. Mostly pink kan.

22 comments:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

comel je memasing...nak jadi budak balik...i wish..nak beg tarik superman...nak!!

ALiE said...

tak sabar nak SBE 2 minggu agi tau...
gagagaga~

izzahfarhana said...

haha kiut pangai.cikgu suka amik gamaq

sha89 said...

fuhh sgt la cute n kecik2 je bdak tu smua hehe :)

best hoo klau ade bdak cium tgn kita...rase mcm dh jdi mak org je haha~

mimi mimi. said...

eeii
ketaq perot nak gi ROS nanti..,ngeee~

tak boley nak expect persekitaran kt skola mcm mn..skola menengah pulak tu....huhu

gud luck pirah!!

[z@ck] said...

Remaja Komputer : nak jadi comel balik ke? hehehe..x ley pakai beg superman..kang terbang x pasal2..hihih

Alie: Klu dapat skola yg byk budak masalah, konfirm best! hehehe

[z@ck] said...

izzah farhana: sy gila gambar!

sha89: oopss..ku tak mau jd mak lg..hahaha

mimi : jgn nervous..hehehe..ROS ni ekceli best..ikut kita la cm na nk seswaikan diri kt tmpt org..klu ckgu bg support, orait laa

angahpikah said...

baru kita paham apa yg tesirat dan tesurat dlm diri ckgu slma ni..huahuahaua.. tahniah teacher..

kema hafilah said...

hee..sonok eh p skola blk...

azuan said...

pink??
tak hingin aku..hua3

miszkeyna said...

skrg dah observe tahap satu eyh..
hee..my youngest sis tahap satu..
ngahaha..

beg tarik2 tu mmg hit la ngn bebudak tuh..ade perasaan nk jd peramugari...

DeVoTeD LiLy said...

hahah..
comei gla aihhhh...
tingat zaman menggatai ngn cekgu praktikal laki ncem2..
lalalla

mamma mia! said...

smlm aku masuk satu kls ptg ni.. aku bg sign lnguage kt satu bdk ni, suh turn around, sbb ckgu mgjr kn.. mula2 die ikut.. pastu bile lg skali die pndg aku.. blum smpt aku nk wat sign language turn around tu,m die dah wat dulu. ciss berani budak ni. mncabar aku plak.heh

~ceRRy beRRy~ said...

hehe..
mmg ada rasa mcm nk squeeze sorang2 lorhh..
cutenyeee..
bestnye kamo dpt ngaja sek ren..

Softtouch [Hanim] said...

mmg dik kalu nk ajar budak2 nie kena ada skil...uwaaa rindunya akak nk mgaja tau...masa akak mngajar std 2,3 & 4 pun mc tu..peel masing2 Allah je yg tau tp akak hepy..diorang jujur sgt..

Luth Textile said...

ala,
cikgu pon gila pink kan?
ok what? hahaha

[z@ck] said...

angahpikah : br paham kenapa cikgu ramlah cubit ak time add math..huhuh

kemahafilah: huih..seronok.. =)

azuan : hahaha..aku paham..

[z@ck] said...

miszkeyna : she's in convent ke? hehe..budak2 skang pndai posing tau bila nmpk kamera..hihihi

devoted lily: aku tak terkecuali weyh..hahaha..siap mintak e-mail lg

mammamia : ang ingt depa tu x phm bahasa ka? hahaha..

[z@ck] said...

cerryberry : fun but tiring lorh..huhuhu..

soft touch hanim:akk x ngajar dah ke skang?

luth textile: hehehe..cikgu minat tapi x tnjuk sgt pn..haahaa

SasHa Lee said...

teringin nak beg tarik tue..hehe...
CUmeL22 muridnye..

**guwer tabik guru2 yang berdedikasii nie..;)

farha ni said...

haa haha seronok kan? penat doh layan!

balik confirm tidoq terbongkang tak sedaq apa.

ngaa~

<< s| tED| >> said...

ekekekeke.. ada hati ko nak picit2 anak orang ek? :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger