Online users

Follower

Monday, November 2, 2009

Half-relieved, half-nervous.

Terasa macam nak cerita je perasaan dah lepas satu exam.

Half-relieved, half-nervous.

As expected, aku blank kejap bila buka paper tadi. Kena pula first section tanya pasal Education Policy and English Syllabus.Macam hareemm..Kejap Curriculum Specification, kejap Syllabus Specification.Ades. Memang sengaja nak bikin gue confuse. Tahniah.Memang aku confuse. Nasib baik jawab true or false je.

Section lain, alhamdulillah. Apa yang dibaca masuk.Cuma bila ditengok balik pattern soalan, memang KPM suka tanya soalan adaptation kot. Semua skills dia nak adapt. Bila nak tune otak dari principle nak jadi adaptation, harusss kerut-kerut dahi sampai kening bercantum, baru nak keluar point.

Essay pula. Seperti biasa, mencarut je lebih sebab satu soalan carry 20 marks. Nak harap dekat main point maybe 10 marks je kot boleh dapat. Justification dan example yang kena letak banyak-banyak.Ha. Haruk pikuk essay. Dah bercampur dah semua points dari yang tak ada kena mengena terus jadi point.Hahaha. Harap carutan aku tu boleh diterima akal examiner la.

One more to go esok. Ini lagi susah. Subjek killer. Bak kata Madam Tai, every year ada je casualities. Hope this year, budak TESOL semuanya lulus.

p/s : Habis je exam tadi, semua pakat minta lulus je. Amin.

Korang boleh bagi flying kick dekat aku sekarang sebab mungkir janji konon tak nak update blog sampai habis exam tapi tetap juga update. Haiyaaakkk!

7 comments:

oranglidi said...

semoga pass with flying colour!~

flying kaler tu macam pelangi ke?

:: ANAH :: said...

amin=D
moge cemerlang..

cheese_burger said...

insan tinggi,
buleh tau tinggi manekah anda?
around 170cm ke?

[z@ck] said...

orang lidi..
ahahaha..seindah pelangi.. =)

anah..
x cemerlang kot..huuhuhu

cheese_burger..
167cm saja..

sI tEDI said...

he he he.. kerut2 dahi pun dapat jawab juga.. caiyok!!

Fatt Chin Choy said...

jawab jangan x jawab

[z@ck] said...

si tedi..
tp x konfirm jawapan kita tu betul..tsk..

fatt chin choy..
hehehe.. =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger