Online users

Follower

Wednesday, November 4, 2009

Snap pic 3 shots at a time

Selamat pagi semua. Actually nak post pasal sesi photoshoot semalam.Tapi, gambar belum ambil dari Ada and Kema. Maka, godek-godek gambar lama(tak la lama sangat) then terjumpa a few yang aku rasa nak gelak guling-guling. These pics were taken during our day out a month ago. Baru discover yang camera Kema boleh snap pic 3 shots at a time. Kira kau kena buat movement laju-laju la kalau nak tengok difference among 3 pics. Contoh:

Shot pertama

Shot ke-2 (dah nampak makin dongak muka si baju hitam tu)

Dannn..cak! Shot ke-3.Ha..Muka aku tak ada beza sangat. Kerja gelak ja tu pasai muka duk lagu tu ja every shot.Tengok baju hitam tu.Fotogedik.

Momok!

Dorang tak pe lah buat muka buruk pun.Masing-masing dah ada pakwe. Aku tak boleh. Kang tak dak laki yang nak kat aku.Ahahahha..

p/s : Dah bagi tau tok suruh masuk duit RM1500 untuk visa etc. Dah ukur blazer. Dah baca blog kamu semua. Dah dapat keep in track balik dah. Hehehe.

9 comments:

joegrimjow said...

apakah>>>

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhaha xpa..klu hati dah terpikat xkira cam na buruk pun still sayang jugak..heheheheheh

DeVoTeD LiLy said...

pirah..
comeyyy ohhh ang pkai syria..
aku ada 4.. tp haram ta pkai..
hahahha..
mcm antoo momok jek aku tgk bile aku pkai..
jeles ooooo tgk ang...

[z@ck] said...

joegrimjow..
ehehehe..=P

purplelicious..
org ckp 1st impression tu penting..ahahah

devoted lily..
ak pakai anak tudung dia je..mix ngn selendang..eheheh..

luth textile said...

zafirah, gambar kamu yang tutttttt snap dalam banyak aksi masih g ada kt sy. hahaha..

nk nk ke?

p/s: wan, kema, zafirah terhegeh2.. wakakaka..

sha89 said...

wahh...lps ni amik 4 snap shots plak hehe..:p

smua pun cute2 hehe~

~ceRRy beRRy~ said...

eleh...
sekali zack wat muka ala2 fotogenik tuh..
trs de laki mintak no tepon!

haaaaa... =]

HonEyBuNNy said...

ewah2...ihihi

░♥si lampu neon♥░ said...

ceria gila

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger