Online users

Follower

Wednesday, June 2, 2010

Agak susah hati

Been very busy today. Tak sempat nak blogwalking or post entry banyak-banyak. Esok final test untuk LING. Tajuk bilingualism. Waduh. Pusin kepala mahu bacain nota-notanya.Bingung bingung. Inilah bahana ponteng lecture bilingualism sampai 2 kali. Rasain lo. Nasib baik lecture notes available kat blackboard. Tak ada la meroyan sangat nak salin nota kat kawan. Sekarang teknologi makin canggih. Study depan laptop ja. Agak tak faham, cari kat internet.

Agak susah hati juga mengenangkan test esok ni. 50 minit untuk jawab MCQ dan 2 esei. Noohh. Dua essay nak buat dalam masa less than 50 minutes. Woh. Terbaiklah habaq hang. Tak pa Zack. Think positif. Bilingualism senang ja. T_T

Habis test esok, rasa lega sikit. Next exam 14 June. Lepas pada tu, ada school observation pula. Alahai. Busy nyah. Hope blog ni tak terabai.

Kawan-kawan, doakan aku berjaya jawab test ya! Sayang ampa semua.Muah muah!

11 comments:

Eazy Izzuddin said...

gud luck!
tp smpt kan on9 hehe
xD

Hizami Rahim said...

gud luck zack.
;)

hans said...

tgok ko highlight tu
tingat entry blog aku ada kaler2 cam tu
hehehe

gudluck weih
eh,besday aku hadiahkan kasut booot orang laki bleh?kahkahakha

just kidding

Izzatul Ismail said...

chaiyok zack! :p

Asyraf Abdul Rahim said...

zack, gudluck!
kau rebus jelah buku tu, pastu minum air rebusan buku tu. hehehe.

Asyraf Abdul Rahim said...
This comment has been removed by the author.
Whoopz said...

Gud luck lg sekali..

NeenaAnuar said...

Gook luck zack!

pOlkadOnat said...

gud luck zack! i noe u can do it. ^_^

PinQib said...

GL z@ck

Peri PiA said...

laa nape ponteng

kalo z@ck dah put the effort insyAllah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger