Online users

Follower

Monday, June 7, 2010

Aku ke yang silap letak tarikh?

Pelik. Tiba-tiba ada yang dah wish birthday kat FB. Hahaha.

Aku check balik birthday yang aku letak kat info sebelah tu. Memang betul 9 Jun. Rupanya dorang takut tak sempat wish.Anyway, thanks!

15 comments:

sarah shafie said...

ohoho..nk wish jgk lah..hepi besday..tkut trlupa..

sI tEDI said...

9 jun.

9 jun nanti aku wish!

KFunC said...

aku pun 'takut lupa' la jugak..

hepy bsday..hehe

ida said...

n then yg betul nyer bler..??

noor afzan said...

penah juga jadi camtu..
haha..

ok, sayapun nak wish hepi becoming besday la kat awak. =)

AcanCapik said...

lambat lagi... tunggu dulu lah... nak hadiah ke honey? hahaha...

Peri PiA said...

selamat ulang tahun z@ck,ehehe selang sehari dgn b'day abh n adik akak

09.06

Izzatul Ismail said...

hepi bday in advanced zack :)

Nisa A. said...

hehe kalau camtu nisa pon nak wish heppy bday =)

gemini ek??
sama la kita lahir bulan jun =)

Softtouch [Hanim] said...

nnti 9 jun akak wish yer..9 jun jgk akak start keje....

tp nk wish jgklah..hepy birthday...:)

Softtouch [Hanim] said...

nnti 9 jun akak wish yer..9 jun jgk akak start keje....

tp nk wish jgklah..hepy birthday...:)

hans said...

hahahaha
aku pun penah kena
lagi best
27/6
hahahaha
bukan sebab tak sempat wish
tapi xperasan
hahaha

Anonymous said...

9 jun nti baru wish la..
:)

erm tembam dh zack skrg ni..
huhu..

[z@ck] said...

sarah shafie..
hahaha..thanks =)

si tEDI..
yeay!

KFunC..
apa semua nak wish awal ni..alahai..

ida..
9 Jun

noor afzan..
sis...wish nanti la.uhuhu

AcanCapik..
hooii..awek hang pun still berhutang hadiah lagi..ada hati nak bagi kat aku plak..hahaha

Peri Pia..
sis..wish nanti pliss =P

Izzatul Ismail..
beb..nanti wish lagi on 9 Jun ye

Nisa. A..
weehuu..ehem..Gemini semua cantik2 kan.wahaha

Softtouch Hanim..
selamat bekerja sis!

hans..
hahaha..lagi awal bro.

Anonymous..
ok.ku pasrah T_T

Redbloodsnow said...

hahahaha..SAH LER TUH YANG OiIII.. ko salah taruk date tuh kot. kalo x, xdenyer org dok salah ngewish...hiksss

meh meh,...turn aku lak nk wish. happy buffday zack si insan tinggi...hiksss. lariksss :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger