Online users

Follower

Wednesday, June 2, 2010

Blueberry ke Blackberry?

A:Tolong kasi cadangan hadiah apa nak kasi kat orang.

Z:Lelaki ka perempuan?

A:Err. Macam mana ek nak cakap.

Z:Tak la. Kalau you bagitahu laki ka perempuan, senang sikit nak bagi cadangan.

A:I ingat nak bagi blueberry.

Z:Erk. blueberry ka blackberry?

A:Ergh. Hahaha. Sekarang ni macam-macam jenis ada. Semua nak tiru. I mean, blackberry.

Z:You nak beli kat sapa ni? Jelesssssss.

A:I rasa you tahu kot sapa orang tu.

Z:Nurul?

A:Err..Tua sikit dari Nurul.

Z:Mak u?

A:Apa pulak nak kasi blackberry kat mak I.

Z:Hahahaha. Mana la nak tau.

Z:Habis tu sapa? I?

A:Hehehe.

Z:Ish. Tak payah kot. Mahal la.Simpan duit tu buat masuk minang I nanti. *gatai*

A:Ececey. Betul ka tak mau?

Z:Betul!

Hahahaha. Nampak sangat tak betul.Nampaknya ada mata-mata yang membaca blog ini dalam diam. Sahih dia baca entry pasal impian aku nak BB tu. T_T

7 comments:

PinQib said...

wuh.. blueberry pun same je ngn bB..
cume,. kualiti kamera xdaq cam Bb.. best Bb.

wakak.. dalama la z@ck x blogwalking... bz eh?

hans said...

blueberry macam nama kek jer
hahaha

AcanCapik said...

blueberry la, murah sikit. dapat blueberry cheesecake pun ngam gak ni. haha...

Whoopz said...

Blackberry yg warna blue..

Izzatul Ismail said...

rezeki jgn ditolak zack ;p

Peri PiA said...

wahhh syok tu,my wishlist too (T_T)

serba salah gak kalo dpt hadiah mahai

Ilham Liyana said...

woiiii syok gila kottt.. kalo aku sengih dah.. nakk! hahaha.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger