Online users

Follower

Sunday, June 6, 2010

Can't live without spicy meal

Ergh. Sengsara akibat makan terlalu banyak cili yang ditaruk dalam nasi goreng buatan sendiri. Hurm.Salah diri sendiri juga. Yang gatai nak pi makan cili banyak-banyak sapa suruh kan. Huhu.Pedih perut.Dah sapu minyak angin but still rasa tak hilang senak ni. I tried to lay down on my bed. Cuba untuk lupakan senak ni tapi tak berjaya. Lagi menyucuk sakitnya ada la. Sobsss.

I can't live without spicy meal. At least kena ada something kick in your meal. Orang cakap baru meletup kan. Aku tahu tak elok makan pedas selalu. Boleh rosak usus like what happened to my Pak Chaq. Luckily, he recovered.

Biasa la. Lagi tak kena kat batang hidung, lagi tu tak nak ubah habit makan pedas tu kan.Tunggu dah rosak usus ni baru nak menyesal T_T

Bravo Zack bravo.

10 comments:

cikgadis konfiuss malas mau log in said...

wahahah aku pun suka pedas!
x mencabar la kalo x pedas
ishh!

cikgadis konfiuss malas mau log in said...

wahahah aku pun suka pedas!
x mencabar la kalo x pedas
ishh!

[z@ck] said...

cik gadis konfiuss malas mau log in..
hahahaha..apa kena malas log in ni..kemain pjg lagi nama ko ek

Peri PiA said...

yea me too,mkn pedas sampai berdesing telinga
tapi akak dah kurang kan
memang xde selere xpedas,tp kasihan perut ehehe

cube ya

Sharinginfoz said...

memang betul tu....

Bb Hussain said...

tahu keaddan pedih perut tuh..kekdang bila rasa nak makan sambal belacan bebanyak..mahunyer satu ari pedih perut tu..huhu

Whoopz said...

X pds x rawks ar.. Mana ada selera.. Tp kena kesian la kat usus sama.. :p

Izzatul Ismail said...

tak best makan takde rasa pedas

Adila Ady said...

tatau plak bleh rosak usus..tak bleh jadi ni.aku pun kena kurangkan pedas nampaknya...

..Aku Sendiri.. said...

yea.
saya pun suka pedas!
i'm love it! :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger