Online users

Follower

Friday, June 4, 2010

Cupcake is not my favvy.

Hang tengok muka dia. Duk tunggu nak ngap cupcake ja tu. Ketap gigi pula kan.So cute!

Dah besar dah budak ni. Makin besar makin comel. Sekarang ni trend kalau nak sambut birthday, tak main serve kek sebiji tu. Orang la ni beralih arah kat cupcake pula. Macam-macam design ada. Memang nampak cantik. Sesuai sangat la kalau nak sambut birthday budak-budak kecik ni. One thing yang slack pasal cupcake ni is its icing yang sangat manisssss. Aku rela makan kek pedas dari kek manis. T_T Jangan biasakan sangat budak kecik dengan benda manis-manis ni. Kang rongak gigi tak pasai ja. Psst..dulu gigi aku rongak sebab suka makan coklat. Berlubang sana sini. Tak larat pi jumpa dentist every month.

Aku lebih prefer makan kek biasa dari cup cake. Cup cake is not my favvy.

12 comments:

Hizami Rahim said...

ku suka kek eskrim haha~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ade ke kek pedas z? ;p

Izzatul Ismail said...

eh samelah.icing banyak plak tu so cepat muak

zaza said...

cupcake tu lawa je zack..
kalo nk ikut tu kek biase lg best,,,
org skg nk up to date jew,
skg smbut guna cupcake ntah2 nant org smbut guna kek pisang pulak..
hehe

AcanCapik said...

cheesecake dalam bentuk cup cake ok tak?
huhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cupcakes nie cantik rupanya rasa ada yang sedap..ada non hadooo..hehehhe

YobSumo said...

kek pedas dari manis?

tak boleh bayang.

Asyraf Abdul Rahim said...

alrite apa cup cake ni. takpayah potong-potong. sekali ngap je. :)

-atiQah- said...

comelnyaaaa... :-)
CC mmg comel, tapi manis sbb icing dia byk kan? hehehe..
sbb tu tqah suka buat CC sendiri, guna cream icing, bukan buttercream icing..

emm..suka kek coklat..hehe..

Peri PiA said...

anniversary akak hari tu kunun2 tukar selera cuba cupcake...mmg manis

xhbs pown,tinggal lagi 2 biji sampai ke sudah xde org mkn.dok dlm peti ais,akhirnya ke tong sampah

Adila Ady said...

aku rasa cupcake bukan best mana pon..cuma lawa je.tu y bila makan rasa macam sedap..

rathiqah azmira rosli said...

both pun bukan my fav
hehe

tp sangat suka tengok design cupcake.gle comel

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger