Online users

Follower

Friday, June 4, 2010

I really like Muslim girl!

Jika ini yang berlaku pada anda, apa reaksi anda?

Mat saleh durjana: Hey!I really like Muslim girl! I wanna have sex with Muslim girl!

Kepala hotak berjambul betul.Hampeh. Rasa menyirap bila dengar statement atas ni. Suka hati tok nenek hang ja nak kata lagu tu. Kami tak kacau hang. So, please jangan nak hina agama kami.

Lelaki ini dibawah pengaruh alkohol agaknya. Cakap pun meleleh leleh.Rasa terhina gila tau tak.Takut pun ada. Takut diapa-apakan.

Be strong girl.

12 comments:

cha said...

bodoh punya jantan mat saleh.dia ingat kita kebuluq ka nk kawen dgn depa

cikgadis konfiuss said...

gila sex punya mat saleh! ish!!!

wawan said...

dia kata depan muka ka? memang menakutkan la kalau lagu tuuuu

Drunbella Khoo said...

erk.
jaga diri bebaik kat sana okayy.
=___=

Dee said...

eeuuuww..kalo balas pun ckp malay zack..tp eloknya buat bodo jelah..hampeh nyer jantan mat saleh busuk!!

Peri PiA said...

kwang ajaq!!!bingai :(

Att Ashburn said...

mat saleh bengong..mau je att naik balkoni dia tu, tumbuk bia gigi bersepai..dia ingat kita ni SlUT ke??
nasib sabr separuh dari iman, kalau tak tunjuk middle finger dah hehe

Whoopz said...

Kalau da mabuk gitu ar.. Hati2 kat sana zack..

Izzatul Ismail said...

jaga diri zack

Secret Drifter said...

ambil taser n zap him kalau dia ganggu lagi !!

atau ambil baton n pukul dia !!!

taser tu jgn letak di mulut nanti terbakar =P

ish tak senonoh la... ke mmg ada wanita yg bertudung munafik yg buat hal di sana????

AcanCapik said...

baling kapak je kat orang yang sedemikian rupa... huh!

I_Hate_Lolipop said...

ko tanya balik, "is ur dick big enough?" pastu ko angkat kain lari laju2...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger