Online users

Follower

Monday, June 7, 2010

Mermaid Bar, Courtenay Place

Apa yang korang nampak?

Mermaid Bar. Katanya untuk adult entertainment. Katanya lagi setiap orang yang keluar dari bar ini akan tersenyum puas. Mana tak puasnya. Dapat tengok gadis seksi bermain kat stripper pole. Kalau keluar tak senyum, ada something wrong la tu. Entry untuk masuk bar ini ialah NZD20. Tak ada la ekslusif sangat kalau setakat NZD20. Lebih kurang macam tengok wayang ja.

Night life kat Welly agak bosan untuk student. Shopping complex dah tutup. Yang tinggal just kedai makanan dan bar. Tak ada yang menarik melainkan ushar orang mabuk dan berkelakuan pelik kat street. Kalau hang yang jenis kental, bolehlah nak stay lama-lama kat town tengah malam. Kalau macam aku ni, pengecut sikit. Hihihi.

Agak-agak gaji stripper lumayan ke tak? Ke berdasarkan tips customer ja?

11 comments:

Peri PiA said...

Dok umah jer la,bahaya huhu
mewah kot?ikut customer yg dia dpt
hehe xtau sgt

tujuhhariseminggu said...

i penah lalu kat sini... hiksss....

psssss: kalo da tau gaji stripper, gtau yer... kot2 leh apply ke... miahahhaa... :)

Drunbella Khoo said...

jom cuci mata.
bhahahaha.
:B

AcanCapik said...

aik, tanya gaji ni, nak apply ke? =p

sI tEDI said...

ko pernah masuk. ekekekek

Redbloodsnow said...

bukan takat siap senyum puas jek yang. entahkan ade yg "terpacak menegak" kot...mihahahahahahaha :P

Hannanika Chan said...

menarik
pempuan leh masuk tak? :P

Whoopz said...

Merujuk kepada pertanyaan saudari, gwa nampak 4 org lelaki n seekor/seorg duyung..
Tgk gambaq je dah wat gwa tersengih.. Hahah..
:p

Ilham Liyana said...

aku nmpk duyung kat tiang! haha. blerghhhh.

Dee said...

isshh..kalo k dee takut..org mabuk ni leh buat apa je..bahaya zack..

Softtouch [Hanim] said...

jgn asyik kuar malam jer zack..bahaya...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger