Online users

Follower

Friday, June 4, 2010

Special dedication. Thanks!

Aku ingat lagi zaman MRSM dulu. Setiap kali nak exam, mesti ada dedication request. Macam-macam bentuk dedication disediakan. Dari lolipop hinggalah ke epal jadi bahan untuk di dedicate kan. Bagi aku itu sampingan je. Yang paling penting, ucapan yang kita dapat dari kawan-kawan. Dulu, aku tak hot. Tak ada lelaki pun nak bagi dedication ni. Maka, geng yang kurang hot ni buat sistem barter sesama sendiri. Hang bagi aku, aku bagi hang. Gigih nak exchange seramai yang boleh. Nak eksyen dapat banyak wish. Bajet hot sikit.

Hari ini ku didatangi satu dedication. Wah. Tak sangka umur dah nak masuk 21 ni pun, still ada yang nak bagi dedication. Dapat coklat. Terharu oh. Ini sempena nak exam ALIN nanti. Siapa yang bagi? Akak senior. Kami mula rapat since selalu usrah sama-sama. Kira I ni super sweet lil sis dia la. Hoh. Gegeh gila mengaku diri super sweet.

Kebetulan time Kak Erni bagi dedication ni, aku berdiri sebelah Bob. Kiranya Bob saksi pemberian dedication tu la.

Bob: Apa tu Zack?

Aku : Dedication.Dapat coklat.

Bob: Sapa perempuan yang bagi coklat kat hang tadi tu?

Aku : Akak senior. Sekali usrah dengan aku.

Bob : Ampa ni lesbian ka? Bagi-bagi hadiah. Hahaha.

Aku : Weyh. Gila ka apa lesbian. Mana adaaaaa.

Sengal la hang Bob. Amalan memberi hadiah ni kan digalakkan. Mengeratkan silaturahim gitu. We all girls memang rapat ok.Boleh main peluk-peluk.Boleh laga-laga pipi.Lelaki ada berani ka buat macam tu? Tak boleh kan?Wek wek.

Nak exam ni, elok baca surah as-Sharh, ayat 5-6.Mudah-mudahan dipermudahkan oleh-NYA.

Kak Erni, saya tahu akak selalu juga kan baca blog saya. Thanks tau! Sayang akak. Hihi.


14 comments:

Whoopz said...

Jantan laga2 pipi? Absolute NO.. NO..! geli.. X rawks.. Sutung.. Ishk..
Lawo kad tu.. Hahah..

noor afzan said...

haha...
laga2 pipi tu kan sweet..
sayapun suka =)

saya bagi dedication kat sini je la..

god luck, zack!

[z@ck] said...

Whoopz..
kalau bt macam tu konfirm kena cop gay kan.hahaha

noor afzan..
thanks sis =)

AcanCapik said...

aku main laga-laga gigi relax je... =p

zai said...

tu la kelebiham pompuan, peluk2 buat aksi daring orang tak pandang pelik, kalau lelaki ..uishhh

xpnah pun dpt wish card ke gift ke time study kt u ni

[z@ck] said...

AcanCapik..
whuish..ko main laga2 gigi dengan sapa ni..geli.hahaha

zai..
yup..advantage jadi perempuan. =P

Peri PiA said...

InsyAllah dipermudahkan


hehe xpasal2 kena chop les,gurau peace

[z@ck] said...

Peri Pia..
hahaha..tu la pasal =P

Redbloodsnow said...

wahhh best. kat cnie plak x pnah ade bagi bagi bagai camtuh taw. mmg x pnah tgk...hiksss.

yang, meh kite share ceklat tuh mehh mehh. ko jgn nelan sesorg taw. tuhan marah..hikss :P

[z@ck] said...

Redbloodsnow..
erk..tak boleh tak boleh.hahaha

hans said...

hahahah
sengal punya bob

Hizami Rahim said...

cewahhh...
dapat hadiah.
;)
all the best.

Dee said...

bob tu jeles sbb dia xde sapa nk bagi..hahaha..all the best zack!!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

gud luck tau zack..syok kan dapat hadiah :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger