Online users

Follower

Sunday, June 6, 2010

Status hadiah untuk pemenang contest 30999.

Baru berkesempatan nak menghantar hadiah untuk pemenang contest 30999.

Kepada yang berkenaan, sepuluh jari kususun memohon maaf atas kelewatan proses penghantaran hadiah ini. Ada ja benda yang buat aku bertangguh nak menghantar ke post shop.Kejap kelas, kejap hujan. Kejap masalah duit. Hahaha.

Ni alang-alang duit duk ada lagi, baik terus hantar. Kang lewat hantar, merajuk pula dorang. Hihi. Alhamdulillah, parcel selamat dihantar.Insya-Allah, ia akan sampai within 10 days. Korang jangan terkejut pula tengok sender parcel tu bukan dari aku sebab aku minta tolong kawan tolong repost kan kat korang di Malaysia. (strategi penjimatan kos)

To Cik Min, Syahrul Iman, Asiah dan Farhanah, so sorry guys for the delay.

6 comments:

Whoopz said...

Tahniah kpd semua pemenang.. Gwa still 'sentap' ngan c0ntest neh.. Hahah.. :p

HonEyBuNNy said...

wahhh..lamanya 10 hari...ehhehe

Fana Flora said...

Takpe.its ok zack ;)
berbaloi-baloi penantian itu.hehe

Mr Daha said...

Nak hadiah dari New Zealand.. =P

Sharinginfoz said...

tahniah kepada pemenang..... lain kali buat banyak2 lagi ya contest

Anonymous said...

tak pe zack :)
faham awak kan busy. hehehe

-Asiah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger