Online users

Follower

Wednesday, June 2, 2010

Tiba-tiba jadi artis

Rasa macam artis dowh inbox FB tiba-tiba penuh. Ini semua gara-gara junior nak kena buat pilihan untuk accomodation next year. Oh. Next year junior kami pula nak mai bertapa kat NZ ni. So, masing-masing pun nak minta nasihat mana rumah yang bagus untuk didiami. Mana yang murah, mana yang ada internet dan macam-macam lagi la.

Sebagai senior yang baik hati lagi cantik, kena la tolong kan. Jenuh nak susun ayat. Ada yang mai speaking. Mesti la reply dalam BI juga kan. Kalau tak, nampak lekeh pula. Hahaha. Tapi, rojak juga bahasa aku. Gasak la. Banyak lagi soalan nak kena jawab. Asalkan info yang nak disampaikan tu berjaya disalurkan.

Untuk junior yang terbaca blog aku ni, sedikit info dah dipost di blog cohort. Boleh ushar. Ha. Klik je kat BABY BARU sebelah kiri ni. Harap info-info yang diberikan membantu la korang nak buat pilihan ye.

Kalut sikit post entry ni. Banyak benda nak kena settle. Test esok.Mati!

7 comments:

hans said...

artis

Peri PiA said...

z@ck memang baik hati ;D

Whoopz said...

Gud luck ngan test hang zack..

Nur Su'aidah said...

hahahah! gud, melayan junior dengan baik :) nway, gudluck test! :D

Dee said...

baguslah bantu junior2..kita pun penah jd junior kan zack..kalo senior x tlg..haru gak kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

senior kena la jadi mentor kat junior nanti..hehehhe

PinQib said...

wakaka.. junior tesl semua da vomb. macam senior dieorang

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger