Online users

Follower

Sunday, July 11, 2010

Albert Park


Story pasal main salji terpaksa pending lagi 'coz I'm still waiting for the pics.

Kita sambung cerita pasal Auckland trip dulu la naa.Banyak lagi benda yang aku tak cerita.Wah wah wah.Boleh buat edisi Majalah 3 ni.Kami sempat melawat University of Auckland.Besaq gila kot.Dalam Uni siap ada saloon lagi.Hahaha.First impression, macam masuk dalam shopping mall.Macam-macam ada.Selain saloon, ada kedai handphone.Food court pula banyak pilihan dan ada halal outlet.Ergh.Jealous.

Dataran food court.

Inside Uni.

Albert Park.

Dah habis pusing Uni, kami singgah Albert Park pula.Sekali lagi kejealousan melanda sebab Uni dekat dengan taman yang cantik.Setiap hari nak buat picnic pun boleh sangat.Tak payah panjat bukit macam Welly der.

Dari jauh aku dah cakap, "Jom tangkap gambaq kat ayaq pancuq tu weyh!" Hahaha.

Depan pagoda.

Banyak betul statue kat Auckland ni.Tapi kali ni patung tak bogel.Pakai jubah.Hohoho.

Ini baru winter you'olls.Baru lepas hujan.

Pokok kuning= oversea.

Loike loike.

3 comments:

Att Ashburn said...

my DSLR. haha

xazryx said...

best ny kt luar negara .leh men salji tuh .

shinawawa eyenie said...

rjn bergmbr betul wak ni...he2..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger