Online users

Follower

Sunday, July 11, 2010

Auckland town.

Auckland town babe.

Sky Tower dari bilik Dibah.

Auckland Town sumpah besaq.Dua tiga kali ganda dari Welly.Rasanya aku tak habis pusing pun satu town.Duk lalu kat Queen Street ja sebab situ yang paling famous.

Aku tak beli apa pun kat Auckland ni melainkan souvenir.Barang untuk diri sendiri non-ado.Kena berjimat sikit sekarang ni.Sem baru dah buka.Buku dekat 100 NZD. Tercekik!

Sistem bas kat sini agak mengelirukan bagi aku sebab ada banyak jenis bas dan fare untuk setiap bas adalah berbeza.Yang aku selalu naik The Link. Rate dia just NZD 1.70.Ada juga free shuttle bus (City Circuit) yang pusing around the city.Setiap 10 minit dari 8 pagi hingga 6 petang termasuk hari cuti.

Kiri kanan kedai baju weyh.Syurga syurga.

Macam UK duh.Kahkahkah.

Britomart Transport Centre. Ala-ala Shahab Perdana Aloq Setaq.Pusat pengumpulan bas.

Bersambung.

9 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

apsal semua pose kejung kaku je weh? sejuk ke?

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

[z@ck] said...

Oshinz d senorita..
sejuk la bai..tu yg kejung ja tu

kenwooi said...

beautiful place.. hope to be there one day! =)

[z@ck] said...

kenwooi..
=)

hans said...

tingin wieh aku nak pakai baju tebal2 feeling2 sejuk dkt malaysia nih tapi malaysia panas
hehehehe

[z@ck] said...

hans..
hahaha.pakai la dalam bangunan yang beraircond..

Fyzal said...

alahai.. best nye dapat jalan2 kat tempat orang..

[z@ck] said...

Fyzal..
=)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger