Online users

Follower

Saturday, July 24, 2010

Bila turn aku?

Pergh.Dah makin ramai senior kat maktab yang dah kahwin.Mostly geng Kemas.Buka profile akak ni, gambar tunang.Buka profile akak yang sorang lagi, gambar kahwin.Wah.Semua pakat berlumba kahwin ni.Happy for them.

Bila tengok gambar kahwin dorang, mulalah sasau sorang-sorang.Bila nak mai turn aku entah.Ish.Tak dapat bayang diri sendiri kahwin.Mesti lawak.Hahaha.Dah tu, berangan pakai baju kahwin.Gilo.So far, warna chocolate silver menawan hati.Kena pula yang berjurai ke tanah, lagi la suka.Bahahaha.

Dah.Sudah sudah.Stop berangan wahai Zack.Perjalanan hidup masih panjang.Before kahwin, banyak lagi benda kena setel.Kerja pun belum.Ada hati nak kahwin.Pigidah.

9 comments:

hans said...

hahaha
ko sama macam aku


Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

ciK LyndaWawa igUana said...

ilek la kawan..
saya pun lum kawen....
=)

yang penting

sabar..



Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

zaza said...

same lah... dh berkerat-kerat kawan aku yg dh dirikan masjid.. bila la turn aku lak.. bila pk2 leh jadi meroyan nk kawen kot.. hahaha

Peri PiA said...

untuk zaman sekarang..z@ck mude lagi hehe :P

tapi kalo dah sampai seru..pak pak pong aje ;D

nani said...

hahaha :P
terasa ni. terpengaruh gak zack with my preparation kan? :P (perasan)
sabar zack, me already 25, dh lanjut, mmg patut pk pasal kawen, itupun kawen next year 26.
so it's not wrong bebeh :) mmg patut pn u pk pasal kawen~

Cik Ayen said...

zack, single la cool :p
xserabut masalh nk pikir fav mknan balak hang. haha

.:lilylimelite:. said...

da nak kawen sgt da ke zack oi~:)

MieZa said...

aku pon sama mcm ko..huhu

[z@ck] said...

hans..
ko pun gatal nak kahwin ka?

cik Lyndawawa iguana..
hahaha..yup yup.rilek.

zaza..
hahaha..ko pun meroyan juga ke? aku ingt aku sorg macam tu

Peri Pia..
serius muda lagi? auch.ingt dah tua dah.hahaha

nani..
hahaha..agak terpengaruh la.electric blue right?

Cik Ayen..
hahaha..tak boleh cool sgt dah.kang smpi ke tua aku membujang

lilylimelite..
hah..mmg pn.aku nk upah hang jadi bentara aku nnti.tak pun tukang basuh pinggan.nak? hahaha

Mieza..
hohoho. =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger