Online users

Follower

Wednesday, July 7, 2010

More pictures.

I've uploaded some more pictures for you to look at.Kat FB baru upload part I.Tak larat nak upload part II.I need a rest.Beg tak kemas lagi.Esok nak pergi Mt. Raupehu pula.Anyone nak tolong kemaskan?

Puas hati.

Love this one =)
Cop sirim ISO dah sampai One Tree Hill.Huahuahua.

Babe, this is what Auckland looks like from above.Subhanallah.

Do you realise? Yup.I do.Rajin benor makhluk Allah ni pi susun batu untuk bentukkan perkataan tu.Nampak cantik dari atas.

Kalau nak keluar dari kawasan ni, inilah laluannya.Tak pa.Turun tak jadi masalah.Nak naik tu yang masalah sikit.

Another shot of One Tree Hill.Bubbye sayang.Ada rezeki jumpa lagi.


6 comments:

suhaisweet said...

Visiting here..Nice..luv ur blog style....Anyway My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

Asyraf Abdul Rahim said...

okay aku dah konfius. zack macam tourist guide dah! hahaha. :P

aku suka view auckland dari atas tu..

sI tEDI said...

hanya mampu menatap di kejauhan!

Whoopz said...

Xde bungy jumping ke weyh? X rawks ar jalan2 je..

Peri PiA said...

tersgt jeles ok :P

Softtouch [Hanim] said...

cantinya pic2 tu..mcm iklan...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger