Online users

Follower

Wednesday, July 7, 2010

One Tree Hill

Weyh, ingat tv ja ka ada One Tree Hill. Ini kat NZ pun ada One Tree Hill tau.Bila sebut ja nak pi tempat tu, Nurul siap tanya lagi ini ada kaitan dengan One Tree Hill tv tu ke? Jawapannya, tidak sama sekali.Hahaha.Ini hanyalah tempat yang dinamakan sebegitu rupa.Mengapa One Tree Hill? Cek tak tau.Yang cek tau, tempat tu cantik dan unik.Kerja cek tangkap gambaq banyak-banyak lepas tu tempek kat blog ja.Kasi orang lain jealous.Heh.

Wa ter rock tanpa sengaja der.Target nak sampai kat atas tu.Kita tengok sampai ke tidak.

Awan kat belakang.Siap boleh pegang lagi.Ok.Aku tipu.

Jadi macam penyagak kejap.Ragaih habih pagaq tu.Ni semua sebab One Tree Hill.

Actually ada ja jalan yang elok untuk dilalui untuk sampai ke atas puncak.Tapi, ini adalah laluan paling cepat untuk sampai kat atas.Atee...dah gelojoh sangat sekoq-sekoq, gunung ganang sanggup kami redahi.Memang target dari awal lagi dengan Att nak sampai kat One Tree Hill no matter what.Bukan selalu datang Auckland bai.

Sikit lagi nak sampai.

Oyeh.Sampai juga akhirnya. Muka glowing habis habaq hang.Ketiak peluh sakan.Kira apa.Asal dapat pegang benda alah tu.

10 comments:

Dee said...

kalo akak pun sanggup..seumur hidup mungkin sekali kot pegi situ..why not?

[z@ck] said...

Dee..
yup..betul =)

mr.syazwan said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeee

jeles sama kamu

sbb g jln2 kat oversea lak tu

huhu

sbg denda bg sy ole2???

hahahaha

gurau2 je

Hizami Rahim said...

adeh.
comel seyh tempat tu.
:)

eyanharve said...

lovely blog and like your blog. thanks for sharing.
- St Austell

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sementara kat tempat orang..p ja..ragaih pun ragaih la..janji maintain..hahahahahah

HonEyBuNNy said...

zack..ila suka tgk gmbr2 ampa semua di prantauan....best2...;-)

Uruchimaru @ kf said...

wah bestnye anda!
terima kasih yer dtg blog kite tue..

Queen M said...

ahhh..trtipuu seh..ingatkan entry pasal 1 3 hill..haha

jameshope said...

It was just super information sharing and I am thankful to your for sharing that.
- Lawn Service Southport CT

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger