Online users

Follower

Monday, July 12, 2010

Snowy Mt. Raupehu

Syukran Ya Allah.

Rasa seronok sangat dapat pegang salji with my own bare hands.Sebelum ni macam berangan ja nak sampai tempat yang ada salji.Selalu pegang ais dalam fridge ja.Kali ni for real, dapat jejak kaki kat Mt. Raupehu, the snowy place in New Zealand.Sampai sekarang still rasa macam Ishh..betoi ka dah pegang salji ni? Hoho.Syok tak sangga aih.

As we arrive.Tak sabar tak sabar.

Free shuttle bus from car park to the hill.

Versi pemakaian yang berbeza.Belasah ja bai.

Dah sampai pun.Kiri kanan orang pakai boot besar.Pakat angkut ski pole.Bajet dorang ni yang dah expert main.Tak perlu sewa peralatan dah.

Ok.Gambar ni masuk dalam list nak buat salam perantauan nanti.Ihik.

Tudia salji.

Kena turun chairlift sebelum dapat pegang salji.Tak sabar tak sabar.

Apa jadi kat bawah? Haa.Next entry ok.

9 comments:

Att Ashburn said...

pic slm perantauan tu att yg amik kot hehehe....
bangga2...
Alhamdulillah

[z@ck] said...

Att..
hahaha..credit2.. =)

Sharinginfoz said...

sure satu pengalaman yang mengujakan

MieZa said...

salam perantauan...
sesuai...c0mey2,,=)
best tak dpt pegang salji?

Peri PiA said...

snow!!!salju

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....

shinawawa eyenie said...

seronoknya dpt menikmati salji

Redbloodsnow said...

eee.. jeles aku yangg. jelessss!!! aku lak bila lah nk pegang n rasa snow ek..alahaiii...

hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestkan..klu dok kat obersea harus la ada bukti men2 salji kan..hehheheheh baru la obersea..:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger