Online users

Follower

Sunday, July 25, 2010

Terjah nuffnang!

Kita buat episod terjah nuffnang pula la ye.Nak ucap terima kasih kepada semua yang menyumbang trafik kat blog ni.Ehem.Duit nuffnang pun dah melonjak naik.Alhamdulillah. Tahniah buat semua yang menjadi top referral blog ini.

Mengikut statistik nuffnang bulan lepas, referral terhebat ( mengikut ranking hits) blog ini ialah :

1) http://salam2benua.blogspot.com/ (Hot mummy Aussie)
2) http://bvlgarigirl.blogspot.com/ ( Sweet girl study kat Sabah)
4) http://estranged89.blogspot.com/ (Trip partner a.k.a coursemate)
7) http://aizulmarcello.blogspot.com/ (En photographer handsome)
9) http://crisda79.blogspot.com/ (TV lover and Milk hater)

Terima kasih daun keladi.Kepada yang tak tersenarai tu, aku tahu korang pun baca blog aku through Dashboard kan.Cuma manusia di atas ni klik blog aku kat bloglist dorang.Masing-masing ada style sendiri.Ada yang tengok update kat dashboard.Ada yang tengok dalam bloglist.Kebanyakkan yang jadi referral adalah silent reader.Oooo...main intai-intai ye.Ingat saya tak tahu la tu.Hehehe.

Apa-apapun, millions of thanks to all for reading this blog.Thanks to nuffnang for making my life wonderful.Eceh.Bab duit semua wonderful kan.

p/s :To Judiene, inilah contoh backlink.Hihihi.

13 comments:

Sharinginfoz said...

seronok baca blog, macam2 ada kan

Whoopz said...

Tabung nuff da byk? Bleh wat kenduri kesyukuran.. :)

tujuhhariseminggu said...

congrats... :)

hans said...

Wah
sah banyak duit nuff nih
ramai view

P/s : Review Film : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb!

eDdY said...

kantoi gak jadik silent reader..hehe
ok2..pasni akan kerap komen blog kamu ni yer zack..(^^)

eDdY said...
This comment has been removed by the author.
Linglung said...

simpan duit nuff tu buat duit kawin..sempat lagi ni nak kumpul..:p

hawanasir said...

FUHFUHFUH aku masuk list! Hoho

Judiene said...

wahh
famous sggh blog hang ni
rmai referral
btw, thanx ajar psl backlink tu
sambil2 promote blog aku
hakhakhak!!

ken said...

cool.. keep it up =)

PinQib said...

biler nak cash out, sedekah sini skit?? hehehe


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Adik aku operate.

[z@ck] said...

Sharinginfoz..
yup yup..macam2 jenis..

Whoopz..
kenduri kesyukuran? hahaha..tak lepas lagi la..

tujuhhariseminggu..
tq =)

hans..
hang byk lagi kot

eddy..
hahaha..agak kantoi la. =P

Linglung..
hahaha..baiklah

hawanasir..
hahaha..apa jadi puding roti ko?

Judiene..
ehem..bila nak promote aku plak? hahaha

ken..
thanks =)

PinQib...
lambat lagi kot =P

Eija said...

ayak saya tersenarai. kantoi sudah ;p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger