Online users

Follower

Sunday, July 11, 2010

Viaduct Harbour


Gigih aku nak habiskan episod percutian manis aku kat Auckland.Kali ni kita pi tengok Viaduct Harbour la pula naa.Kalau ikutkan hati, memang tak suka pi kat harbour sebab tak tahan dengan bau laut.Boleh loya tekak.Tapi memikirkan ini peluang sekali seumur hidup, aku gagah juga pi.Tak sia-sia der.Cantik bukan main.

Ini yang mahai.Signboard bukti dah sampai.Tak main google image.Hahaha.

Told ya kat mana pun ambil gambar mesti ada sky tower sebagai prop tambahan kat belakang.

Bajet lebih ja minah ni.

Pride of Auckland.FYI, Auckland is known as City of Sails.

Last but not least, self timer shot dengan trip partner, Att.

4 comments:

AiZ said...

cool ^__^ kompem bukan google image.. haha.. nape akak tak letak watermark ^__^




Aiz latest entry
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger
Kehebatan iklan pada minda kita



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

[z@ck] said...

AiZ..
tak sempat lagi nak reka satu watermark untuk blog ni dik oiii

Sharinginfoz said...

memang cantik pemandangan

Att Ashburn said...

byknye gambar att hehe..
thanks partner for accompanying me to auckland as well :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger