Online users

Follower

Sunday, October 31, 2010

Halloween movie

Tak bernafas aku tengok movie Halloween ni. Saspen nak mati. Aiyoh.Semua orang dia nak bunuh.Memang psycho habis la budak ni. Dari kecik sampai ke besaq kerja dia bunuh orang ja. Senang gila.Berlakon tak payah cakap banyak.Mimik muka pun tak gaduh nak buat sebab pakai topeng.Michael oh Michael, bad boy betul la you ni.

Overall, aku bagi 8/10 untuk movie ni.Memang best la.Kepada yang tak tengok lagi, harus tengok ye.

13 comments:

Mr. J pengeRindu said...

isk.. bab bunuh2 ni aku lemah semangat.

*Jom singgah di www.pengeRindu.com

-itu gadis- said...

serius.every scene memang berdebar2. ;p

hagakure said...

lame dah kot movie ni...?

Drunbella Khoo said...

aku memang tak tengok laa cerita macam neh.
silap-silap kena pulih semangat pulak.
hahaha.
:D

Cik Aien said...

cantek lah, den mmg suka bab bunuh2 nie!

Faizal n Fashitah said...

Crite ni ok laa. nak kata seram tu.. takde la seram sangat. Byk scene yg dah dijangka akan berlaku. predictable. 5/10 laa... ehek

|ⱷ|ƨä®ä|Ü| said...

citer ape ni ye kak??
nama movie dia halloween ke??
minat ni.. hehe.. :DD

syakera said...

best nya.....nk tgk gak...

Judiene said...

dah tengok dah
huhuhu
best kan!??

:)

[z@ck] said...

Mr. J Pengerindu..
aku tak bernafas kot semalam time tgok cerita ni.hohoho

-itugadis-..
yup..betul..rasa berdebar2 smbil hentak2 kaki.hahaha

hagakure..
yup..dah lama dah tapi baru semalam tengok sebab ada tayang kat tv.hahaha

Drunbella Khoo..
lah..ko seriau ke beb..hehehe

Cik Aien..
ciss..harap muka ja innocent hang ni.hahaha

Faizal n Fashitah..
ya ya..boleh predict but still saspen.for me la.

adik tudung putih..
ye ye..tajuk dia Halloween =)

syakera..
tengoklah =)

Judiene..
yup..best gila kot =P

PinQib said...

tgk yng num braper
Tuto blockquote berwarna

eDdY said...

aq dah tgk gak citer ni...
budak tu mmg psyco...best..hehe

murnimahyum said...

scary kn movie nih~
murni tgk smbil tutup mate tau... (cmne 2?)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger