Online users

Follower

Sunday, October 31, 2010

Happy Halloween

Happy Halloween!

Orang NZ tak menyambut sangat Halloween. Originally, Halloween ni datang dari US. Kalau ada yang menyambut pun, tak meriah macam kat US. Even Mrs X pun cakap dia tak berapa suka Halloween ni. Aku pula yang excited nak tengok budak pakai costume.Ingatkan bolehlah nak experience budak mai ketuk pintu rumah minta sweet.Non-ado.

11 comments:

ieQa sWetLuv said...

patotla aku asik mimpi hantu.. halloween upenyer hoho.. ( ekceli x de kaitan pon huahua)

Whoopz said...

Rugi ar xde.. Kalau ada ko bleh ar jd 'hantu tinggi aka hantu galah'
hahahah.. :p

ken said...

kat US dan UK, hangat lah :)

AcanCapik said...

macam best je Halloween nih. bleh jadi vampire. huhu...

noor afzan said...

kena pegi US la camtu..

Judiene said...

owh i'm sooo looking forward to read entries from bloggers who are studying abroad this couple few days.
mesti ramai yang citer pasal Halloween.
it's sad we can't celebrate here.

LUMUT said...
This comment has been removed by the author.
LUMUT said...

try turun city time malm hallowen.

try rasa malam tuh ..kua city and feel ok...

lepas tuh bgtau aku cmne.
last year aku kua malam hallowen.

meriah.=)

mybe sebab auckland ni city...
tp wellington pon aku rasa x kurang hebatnya...

klo ko kua malam tuh tangkap gamba byk2 ok..
eh jup,mlm hallowen bler?da lepas ker??

sbb aku busy nak exam.so x amik tau bile.hehe...kalau tau let me know kat formspring

nyna said...

halloween ke rupenye semalam
bru ku tahu
patut lah dekat mall ade yang pakai pelik2.
haha

Queen M said...

actually Halloween neh more to pagan.utk halau roh jahat n sambut roh baek..even org Christian yg true Christian pon x brape suke nak sambut Halloween.so harap kite org melayu x sambut lah kot..salam :)

eDdY said...

amik gambar banyak2...letak kat sini..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger