Online users

Follower

Sunday, October 31, 2010

Nak beli iPod ke tak?

Ku sedang bersantai sambil online sambil tengok movie kat tv. Tengah fikir nak beli ke tak iPod touch kat Trademe. Closing time 10.16 malam ni.Nak beli ke tak haa? Mula-mula fikir nak beli iPhone tapi dorang cakap kuat makan bateri sebab banyak application.So, better beli iPod.Actually benda ni bukanlah kehendak tapi kemahuan.Tak beli pun tak pa.Tapi sekarang dalam state bosan, tak tahu nak buat apa.Tangan kerja nak buka Trademe ja.Semua benda aku nak tengok.Semua benda aku nak 'watchlist'.Bahaya betullah.

Cepatlah balik Malaysia.10 hari lagi weyh.Ish.Tak sabar!

12 comments:

aLeen aVriL said...

kalau rase nak sgt baik beli jer zack..lgi pon ade duit lebih kan...

huhhuhhu...
eh nak balik mesia ker??

cuti brapa lama..???

nabil_potter said...

nope..

eDdY said...

yeker iphone makan bateri???
hmm..kalo beli iphone leh wat call terus...huhu

[z@ck] said...

aleen avril..
balik Malaysia 10 Nov =)

nabil_potter..
alaaa =(

eDdy..
ha'ah..kawan aku la gitau sebab byk application.

cKyN WaN said...

jeles nye nk blk msia!

aRuL aSh.. said...

beli je ipod!

cik nina said...

betol2.baek beli ipod touch drpd iphone.sebab better beli bende asing2.i mean, mp3 laen, kamera laen.cmtu la.hihi.

lg 1, bulan 8 dulu, aku beli ipod touch kat trade me.best.150 dolar skali dgn delivery.ok je.2nd generation, 8 gb.
n last week ade membe aku baru beli gak kat trade me, 160 dolar.

so, camne td?jadi beli tak?
pjg gile aku komen ni.1st time komen.tp da lame bace ur blog senyap.hihi

AcanCapik said...

beli je ipod tuh. member aku pakai cambest je. main game best, aplication banyak, boleh surf internet, dengar lagu. phone pkai yang biasa sudah. kalau combinekan sume benda dalam satu tak best gak kan.

(racun baik punya... hehe...)

Kap said...

dari beli iPod, baik beli iKan.
boleh ngap.
boleh ngep.
kenyang perut suka hati ;)

Bella said...

beli iphone! hehe. eh, blek mesia means blek ipsah la?

Cik Aien said...

kawal nafsu z@ck! simpan duit la bagus. nak kawen ke x nk ni?

Cieut Nizar said...

iphone iphone iphone!!!! hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger