Online users

Follower

Sunday, November 14, 2010

Bosan travel sorang-sorang.


Sumpah bosan travel sorang-sorang.Tak ada geng nak borak.Kalau kena transit lama, jenuh mati kutu tak tahu nak buat apa.Itu la apa yang aku rasa waktu nak balik dari Welly ke Gold Coast.Transit kat Sydney dekat 4 jam.Sumpah bosan! Dengan badan yang penat, mata ni kira nak tutup ja.Tapi aku tak berani nak tidur lama-lama.Takut terlepas flight.Tapi time kat Sydeny memang penat sangat dah.Elok ja aku amik port tepi vending machine.Letak handbag,bawa keluar telekung,lapik elok-elok atas handbag, boom aku baring.Lantak la orang nak cakap apa pun.Janji aku boleh rehat.Memang rasa macam traveler betul.

Tapi tak boleh nak lelap sangat pun.Ye lah.Sorang sorang hang kot kat Sydney.Tak kenal sapa pun.Mahu tiba-tiba orang buat announcement apa-apa berkaitan flight hang waktu hang tidoq lagu mana? Ya.Memang betul ada orang buat announcement minta tukar pergi departure hall lain.Nasib baik time tu dah bangun tidur.Kalau tak...

Hasilnya, gambar sendiri memang tak ada.

5 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
XD
kalau tak, bye bye ah.

Softtouch [Hanim] said...

zack sorang2 yer..akak pun nk tanya sblum ni tp xtertanya..beraninya z..baguslah mcm tu, berdikari..xpe yg pnting selamat smpai dah pun..

[z@ck] said...

hizamirahim..
tu la pasal.balik umah, tido tak ingat dunia weyh.

Softtouch Hanim..
ye..dah selamat sampai dah =)

PinQib said...

malu ker amek gambar sndiri3
hikhik
wah independenttt

eDdY said...

alaaa z@ck..cam x biase snap gambar sendiri..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger