Online users

Follower

Monday, November 1, 2010

Hostage

Another movie to review. Hostage lakonan Bruce Willis. Terbaik dari ladang! Movie ni pun dari awal sampai ke sudah buat aku berdebar.Memang feel habis lah. Mengisahkan tentang seorang hostage negotiator yang berdepan dengan satu kes penculikan rumit melibatkan ahli keluarga dia sendiri. Last 15 years, dia pernah gagal nak selamatkan satu tebusan.So, sekarang ni dia macam trauma dan takut same thing happens to his family.

Aku suka movie ni sebab plot dia smart. Kena pula Bruce Willis yang berlakon.Lagilah smart jadinya movie ni.Banyak kali dia menitik air mata dalam movie ni.Kena tengok ok.Hahaha.

2 comments:

PinQib said...

aah hbt die blkon. mcm citer ngn halle berry tuh

Tuto blockquote berwarna

eDdY said...

bole la tgk pasni...
jap g nak donload..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger