Online users

Follower

Monday, November 15, 2010

Jumpa blogger.


Sempat berjumpa dengan Kak Dee kat LCCT.Nak pass FM kat dia.Berjanji dalam pukul 8 malam tapi Kak Dee silap masuk jalan macam mana entah.Pukul 9 malam baru meet up.Mujur dia datang, kalau tak, mati akal tak tahu nak buat apa kat LCCT. Kitorang pergi makan KFC kat Nilai.First ayam yang aku telan once aku touch down kat Malaysia! Hohoho.

Kak Dee ni friendly orangnya.Senang nak bergaul dengan dia.Tak rasa pun dia ni tua dari aku sebab dia treat aku macam kawan dia juga.Syok oh jumpa blogger yang macam ni.Senang masuk.Satu kepala.Dia pun kaki karok.Hahahaha.Sempat jugalah bergosip sikit hal-hal blogging ni.Dalam pukul 11.30 malam, dia hantar aku balik LCCT.Bermulalah episod boring aku balikT_T

Thanks to Kak Dee dan Kak Tina for the treat.Lain kali boleh jumpa lagi =)

8 comments:

Whoopz said...

Gambaq atas tu gambaq sapa? Yg pakai baju kemeja kotak2 tu.. Pencari durian ka?

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor dan selamat hari raya

.: ♥ Vintage :. said...

Nak carlos santana

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...jumpe dee.akhirnya dpt mkn kfc yer..

Ezal R said...

huhuh. KFC.. sedap2.. adeh.. lapar la pulak

My latest entry
Salam Aidiladha

Dee said...

kalo k dee dok overseas..mesti terjah kfc woi..hihihi..sorry lambat eh..

ordinary89art said...

bestnye,,,jom kita jmpa!!

eDdY said...

hehe..best la org belanja mkn..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger