Online users

Follower

Sunday, November 14, 2010

Masa macam angin.

Pengalaman berjumpa selepas hampir 9 bulan tak bersua muka sangatlah mendebarkan.Nak dijadikan cerita, waktu aku dah touch down kat Alor Setar, dia tak sampai lagi.So, tunggu la dia.Bila dia dah sampai, mak oiii.Macam nak luruh jantung.Serba tak kena.Seperti biasa, kena la berlagak cool.Mana boleh nampak muka nervous.Tak cool sangat pun.Troli sampai 2 kali jatuh kat parking lot.Cool ka macam tu?Pak cik cleaner asyik gelak ja tengok kami.Damn.Malu gila kot.Dia pula boleh gelak kat aku.Hish.T_T

Masuk dalam kereta, asyik renyih ja dua dua ekoq.Dia tengok aku, aku tengok dia.

Dia : I bajet you besaq lagi tau dak.
Aku : Hah? Besaq? Besaq mana?
Dia : Berisi dari sekarang.Maybe sebab dalam gambaq you pakai baju sejuk kot.
Aku : Ha...maybe kot.
Dia : Ish.Betoi ka you kat sebelah I ni?
Aku : Hahaha.Betoi laaaa.

"Masa macam angin.Macam tak percaya saja"

15 comments:

AMIRA IS MIRA said...

mesti bahagia ja pasnie..tiap2 hari bole jumpee

nyna said...

alololo
sweet nye korang
hihi
:D

ღ Sumomo-chan ღ said...

awww. so sweet :) hikhik

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..comeii ja:)

Whoopz said...

Xdak gambaq berdua ka zack? Buh la dlm blog..

[z@ck] said...

Whoopz...
aku segan.hahaha.actually terlupa nak ambil gambar.

sizuka[Izzati] said...

alololo shweet~

molmolla said...

nk tengok gambar diaaaaaaaaaa!!! ;D

shasha said...

alolor..memalu laa pulak :))

Adie McArchie said...

so sweet la korang. haha.

eh zack, sori tanya. nak tau gak apa jadi kat rumah lepas banjir. bleh?

IKTIRAF terlupe sign in (- -") said...

ececececece~ suwit! :P


insan tinggi,macam mana nak buat gadget yag kat corner bawah kanan ni eyh? "TQ DATANG MELAWAT".
mind sharing?

ordinary89art said...

sweet dow

JaJa'Z said...

bila la zack nak tayang muka si pengutip durian tu..

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha..itulah penangan LDR. bila jumpe macam rasa dalam mimpi lagi. =P

eDdY said...

bila z@ck nak letak gambar dier???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger