Online users

Follower

Tuesday, November 9, 2010

Somebody please help me.

Homaigod homaigod.Aku dah cuak ni.Dapat message dari Bang Cik.Dia cakap airport Kepala Batas maybe start operate balik on 13th Nov.Guwe punya tiket balik Alor Setar on 12th Nov weyh.Nak tanya kepada yang selalu naik Air Asia. Kalau flight delay, normally dorang bagitau on that day ke or bagi tau awal kat email? Al-maklumlah tak pernah experience flight delay ni.So tak tahu kekdahnya.Kalau flight cancel pula, dapat refund ke apa haa?

Jenuh la merempat sorang-sorang kat LCCT tu sampai dua hari.Oh my.Tolonglah operate on 12 Nov.Tolonglah.Huhuhuhu.Nak cepat sampai rumah =(

8 comments:

Peri PiA said...

erk,akak xpenah alami

mcm mane nak tlg ek..

cKyN WaN said...

kalau flight delay selalunya dia akan ganti kalau bukan sebab kita. maybe dia akan tukar ke tarikh lain la

pernah gak delay. terlepas flight nk blk jepun.

tapi dpt duk hotel percuma dan dapat nek flight ke jepun next day. sumer pihak penerbangan yang tanggung.

EviL WiTcH said...

air asia bler kite dh tnggu lme kat ctu xlme pastuh br d0runk bgtau yg flight delay

Cik Aien said...

erk.. guwe dan tulun pun xdapek. sbb guwe selalu balik naik tongkang jew!

Cieut Nizar said...

zack, sblum apa2, better hg email to air asia. tnya sndiri kt depa. lg cpat hntr, lg cepat depa reply.

mis safuraa said...

kmu call je lah zack..bek cpt sebelm km merempat sengsorang kat lcct 2 t..

hawanasir said...

nnt dia hantar email, offer the next flight or any other options, including credit refund and/or freedom to choose flight of the same route any time of your choice. but untuk case mcm ni rasa dia offer the next flight kut.

but to be on the safe side, email air asia dulu. (:

eDdY said...

wuu...xtau nak tolong camner..x pernah lagi rase..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger