Online users

Follower

Friday, February 18, 2011

Calling out for Melbourne people.

Wohoo.Tak sampai 24 jam dah nak blah dari Malaysia.Bangun tidur, terus nervous.Tengah fikir apa lagi barang yang tak setel.Alhamdulillah, beg dah pack.Cuma still tengah fikir nak buang ke tak setengah isi dalam tu.Takut overweight.Tak pasal pasal kena bayar extra kat airport nanti.Huhuhu.Kalau direct flight, ok lagi.Ini aku transit dua tempat kot.Jenuh nak bayaq der.Perasaan bercampur baur sekarang ni.Rasa cuak, sedih, gembira.All in one.Tak dapat bayangkan perasaan dalam flight nanti.Kalau boleh, tak mau la berjurai ayaq mata ni.Malu kat orang ja.Tapi kita ni manusia.Kadang kadang perasaan tu tak boleh nak sembunyi.Walaupun kat mulut tak kata sedih, tapi dari riak wajah boleh tahu kita sedih.Aku cuba cool sekarang.Mujur tak balik sorang sorang.Ada dalam 5 orang balik sekali.

On the good side, singgah Melbourne dulu for 3 days.Hope dapat enjoy la kat sana.Actually, tak google lagi interesting place kat Melbourne.Memang gamble teruk la nanti kat sana.Hopefully, tak sesat.So, people out there, please tell me what's a must visit place in Melbourne.Kalau ada readers dari Melbourne, please please volunteer yourself to be our tour guide.We are very pleased to have one.Hehehe.Gila desperate kan?

6 comments:

~M!sS rARa~ said...

selamat pulang ke welly :)

unieMARKS :) said...

huhuu , 'welcombackHome;P'

waah ! nak ikut g Melbourne ;)

eDdY said...

kat melbourne nnt tinggal kat ner?

NeenaAnuar said...

wah.. dah nak balik NZ yer dear.. have a safe journey okk... :)

TopsyTurvyMum said...

Salam,
Baru terbaca blog ni:)
I kat Melbourne. Jangan lupa ke Great Ocean Road & Philip Island. Anatra tempat menarik tu. Nak ajak i minum2 kopi pun ok..
r_adliah[at]yahoo[dot]com[dot]sg

yani - zuri said...

last year saya sempat pi melbourne. kalau pi sana must visit Queen Victoria Market..hehe
mcm2 ada kt situ.

autie saya dok kt melbourne, tapi asai orang jitra ;)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger